TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Tittarnas starka reaktioner – efter Leif GWs oväntade drag med Jenny

25 sep, 2022 
JENNY ALVERSJÖ, LEIF GW PERSSON
Söndag i Nyhetsmorgon betyder att Leif GW Persson är på plats i studion och denna gång tillsammans med Jenny Alversjö.
Nu gör GW något historiskt som får följarna att tappa hakan.
Annons
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstilBrand logo
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

Jenny Alversjö, 48, är en av de mest populära programledarna på TV4 och hennes skickliga sätt att intervjua är något som tittarna värderar högt.

Den här söndagen fick vi bland annat se skådespelaren Nina Gunke, 67, berätta om sin Alzheimers, vi fick trädgårds-tips och tricks från hortonomen Maj-Lis och vi fick höra Leif GW Persson, 77, om barnmisshandeln i Blekinge.

Som vanligt var det också en kock på plats och oftast när Jenny leder programmet är det hennes vän och podd-kollega Erik Videgård som står för matlagningen.

Jenny Alversjös relation till kocken Erik Videgård

Att Jenny och Erik gärna jobbar ihop är även något som tittarna lagt märke till.

Annons

”Självklart är det Erik Videgård som lagar mat när Jenny Alversjö har Nyhetsmorgon. Är det ett krav att det alltid är mat och att det alltid är Erik Videgård när hon har Nyhetsmorgon? Jag tycker inte att det är OK att de är där tillsammans.”, skrev en person då.

”Undrar varför är alltid Erik Videgård är med så fort Jenny sänder? Med andra programledare så är det olika kockar i stort sett varje gång. Känns lite konstigt särskilt som man läser att dom reser mycket tillsammans utomlands bla.”, skrev en annan.

Nu är det återigen dags för Erik att laga mat när Jenny sänder programmet men denna söndag hände något som var helt avvikande från det normala.

Leif GW Perssons historiska drag med Jenny Alversjö

Leif GW Perssons tid i programmet är alltid det sista som händer och efter att han pratat klart går programledaren bort till kocken som lagat mat under hela morgonen. Där erbjuds de att provsmaka på den goda maten. Men att smaka på maten är något som GW alltid tackar nej till och Anders Pihlblad, 53, brukar kämpa hårt för att försöka få med GW till matbordet. Men GW säger alltid bestämt nej.

Annons

Fram tills nu! Jenny Alversjö har nämligen lyckats övertala GW att faktiskt ta ett litet smakprov. Nu är tittarna lyriska över den, vad de kallar de, historiska händelsen.

”Oh så lyckades bästa Jenny locka bästa GW till matbordet som bästa kocken Erik tillagat ..VILKEN BRA DAG”, skriver en person.

”Tack för ännu en trevlig söndagsförmiddag med dig finaste Jenny. Ett historiskt ögonblick när du fick härliga GW att provsmaka maten”, skriver en annan.

”Historisk dag idag: GW följde med till maten! Stort! Verkar vara fisk som kan locka”, skriver en tredje.

”Love Jenny!! Underbart program i hennes trygga händer & behagliga manér! Hon fick t.om. med sig Leif GW till att smaka av fiskrätterna!! well done!”, hälsar en fjärde.

FOTO: WALLSKOG EMMA/Aftonbladet, TV4play

Annons