ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Leif GW Persson firar jul i Nyhetsmorgon – efter barnens dumpning

22 dec, 2023 
Leif GW Persson
Leif GW Persson dumpas av familjen under julhelgen.
Nu berättar han att han istället medverkar i Nyhetsmorgon på självaste julafton.
– Jag har inget bättre för mig, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Leif GW Persson, 78, har sex barn, fyra egna och två bonusbarn via sin fru Kim Perssons tidigare äktenskap. Dessutom har han hela 13 barnbarn. Familjen är stor och något som är tydligt är att det är just det gänget som betyder allra mest för kriminologen.

Leif GW Persson dumpad av barnen över julhelgen – alla försvinner

Men inför julhelgen väntar inte den stora familjejul som man kan tro. I en intervju med Hänt avslöjade Leif tidigare under hösten att han för första gången firar julen utan barnen eftersom de har andra planer.

– Det varierar men i år tror jag är första gången som alla håller på med något annat så i år blir det bara hustrun och jag, sa då Leif till Hänt.

Han fortsatte:

– Inga barn och inga barnbarn. Men vi ses ju ganska ofta ändå. Jag har ett par av barnen som bor här i huset och de har barn så jag har två barn, en svärdotter och tre barnbarn i huset där vi bor i stan va. Sen träffar jag då mina andra barn och barnbarn regelbundet.

Leif GW Persson syns i Nyhetsmorgon under julafton – bekräftar beslutet

Nu står det klart att Leif kommer tillbringa julen i TV4-huset, detta efter barnens beslut. På söndagmorgon ser vi nämligen honom i Nyhetsmorgon.

Annons

– Jag är ändå i stan så det gör väl ingenting, säger Leif till Hänt när vi når honom.

Var det självklart att tacka ja?

– Ja jo jag har inget bättre för mig på förmiddagen.

Vem som leder sändningen på julafton vet Leif inte men för honom var det inget avgörande. Efter sändningen väntas firande med kärleken Kim.

– Jag vet inte vem det är faktiskt men jag vet att jag ska vara där som vanligt, vem det är som programleder vet jag faktiskt inte. Men sen ska jag fira jul med min fru, alla barn och barnbarn är bortflugna, säger Leif.

Hur känns det då?

– Det går väl an, vi ses ju ändå.

FOTO: TT

Annons