LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Leif GW Persson helt isolerad med Kim – hon styr allt: ”Enda jag umgås med”

29 jun, 2024 
gw och kim
Leif GW Persson verkar inte träffa många människor i sin vardag.
Nu berättar han att han bara umgås med sin hustru och att hon dessutom får ha sista ordet i de stora besluten.
– Hon sa att där kunde jag inte jobba, säger han till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"Brand logo
Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"

Leif GW Persson träffade sin hustru Kim Persson redan på 90-talet. Det var på en vernissage som det första mötet ägde rum och Kim var till en början lite skeptisk till att gå på en andra dejt med kriminologen. Hon hade nämligen hört rykten om att han var en riktig tjejtjusare – men detta verkar GW löst trots allt! För idag är paret som känt fortfarande tillsammans och enligt kriminologen är hon dessutom den enda personen som han umgås med.

Det är i en intervju med Aftonbladet som han nu får frågan om "han brukar lyssna på henne", varpå han säger att han absolut gör det. Han medger till och med att hon är den enda han socialiserar sig med:

– Det är klart jag gör. Kim är den enda jag umgås med. Hon är en bra kvinna. Bättre än vad jag förtjänar.

Annons

Leif GW Persson avslöjar: Kim bestämmer

Han får även frågan huruvida han bollar jobbmöjligheter med mera tillsammans med Kim, med tanke på att han nu precis slutat på TV4 för att börja på SVT.

Han säger då att han absolut gör det och att Kim till och med bestämt att han skulle tacka nej till ett jobb.

– Nej, men en gång fick jag ett erbjudande från en utländsk tv-kanal. Jag skulle bli en profilfigur för hela Skandinavien och det skulle handla om brott, jakt och mat, manliga sysselsättningar. Då fick jag ett kolossalt bra erbjudande. Jag berättade det för henne, men hon sa att där kunde jag inte jobba. Hon hade läst på nätet att cheferna slog sina fruar. Om det var sant vet jag inte, men det blev inget.

Varit ett par i 29 år: ”Vant sig”

GW berättar vidare hur han förmodligen inte alltid varit lätt att leva med, med tanke på hans humör. Han menar på att Kim fått utstå en hel del, men att de i jul firar 29 år som ett par.

– Antingen är jag på gott humör och då pratar jag oavbrutet eller så är jag inte det och då kan jag hålla käften i 14 dagar. Det blir lite för stora svängningar.

– Ingen uppskattar det. Men nu har hon väl vant sig, det blir 29 år till jul. Mitt längsta förhållande till ett levande väsen innan jag träffade Kim var till en av mina jakthundar. Han var 16 år när han dog.

Annons