ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif GW Persson om uppbrottet från hustrun Kim: ”Har jag nästan glömt”

17 nov, 2023 
Leif GW Person
Leif GW Perssons fru Kim har lämnat honom två gånger.
Nu berättar han för Hänt om när de två senast gick isär.
– Det är ett tag sedan nu, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Årets julvärd David Batra ger sig själv låga betyg inför julaftonBrand logo
Årets julvärd David Batra ger sig själv låga betyg inför julafton

Leif GW Persson, 78, har gift sig tre gånger och genomgått två skilsmässor. År 2003 gifte han sig med sin nuvarande fru Kim Persson. Familjen är stor då Leif har sex barn, fyra egna och två bonusbarn via Kims tidigare äktenskap. Dessutom har han hela 13 barnbarn.

Leif GW Persson om uppbrottet med hustrun Kim

Men relationen mellan Kim och Leif har inte alltid gått som en dans på rosor, det fanns nämligen en tid då de hade det allt kämpigare. I en intervju med Hänt berättar Leif nu hur det är med hustrun.

– Det är alldeles utmärkt med henne. Hon är pigg som en ärta. Det är väl praktiskt då har man något gott exempel i sin närhet, säger han.

Ni hade en tuffare tid där du varit öppen med att ni gick i sär helt och hållet?

Annons

– Ja det är väl 20 år sedan nu, så det är ett tag sedan nu, säger Leif.

Hur lyckades ni hitta tillbaka?

– Det har jag nästan glömt. Det var väl ingen stor sak det är ju ett kvartssekel sen.

Därför tror Leif att hans fru lämnat honom flertal gånger

Det är faktiskt hela två gånger som Kim och Leif brutit upp. I en tidigare intervju med Hemmets journal har han berättat om varför han tror att hustrun fått nog.

– Kim har lämnat mig två gånger. Ja, jag är ju knepig att vara med. Hon har problem med att jag kan vara tyst någon månad och sedan pratar konstant. Hon har stuckit när det blivit för knepigt, men då har jag kommit krypandes efter och bett om ursäkt, sa då Leif om relationen.

FOTO: TT

Annons