LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif GW talar ut om händelsen i TV4-programmet: ”Tvungen att lämna”

22 nov, 2023 
När Leif nyligen gästade Nyhetsmorgon kunde han avslöja att han har gjort ett gästspel i ett annat TV4-program.
På Instagram uttrycker han nu känslorna efter sitt medverkande och även den del som han inte tyckte särskilt mycket om.
”Trist historia rent TV-mässigt”, skriver GW.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Den folkkäre kriminologen och författaren Leif GW Persson gästar Nyhetsmorgon flera dagar i veckan. Hans gästspel är ett av programmets mest populära inslag och är en stor favorit bland tittarna.

När Leif nyligen gästade Nyhetsmorgon kunde han avslöja att han har gjort ett gästspel i ett annat TV4-program. På Instagram uttrycker han nu känslorna efter sitt medverkande och även den del som han inte tyckte särskilt mycket om.

”Trist historia rent TV-mässigt”, skriver GW.

Leif GW om att vara med i Sveriges mästerkock

Det var för ungefär en vecka sedan som GW bekräftade den stora nyheten mitt under direktsändning. I Nyhetsmorgon berättade han att han kommer vara med i den kommande säsongen av Sveriges mästerkock.

– I går var jag en sån där extrainkallad domare i Sveriges mästerkock. Vi åt vilt och det var väldigt bra. Jag smälter fortfarande all god mat som jag proppat i mig, sa han då.

Kriminologen hade själv tagit med sig råvarorna som användes i studioköket.

– Vi åt vilt jag hade tagit med mig, och det var väldigt bra faktiskt, sa han.

Leif GW om händelsen i TV4-programmet: ”Trist”

Nu har Leif även tagit till Instagram för att berätta om hela upplevelsen och vilket bra jobb alla kockar gjorde.

Annons

”I förra veckan besökte jag Sveriges mästerkock. Det var trevligt värre och föga likt den där vanliga dömande verksamheten som handlar om att stoppa in folk i finkan för att de har gjort saker som de borde låtit bli. Istället lagades det mat. Fyra unga kockar som tillagade kött från Kronhjort som jag tagit med och för säkerhets skull skjutit själv. Sedan var det dags för avsmakning och alla våra fyra kockar hade lyckats utmärkt och enligt mina smaklökar lika bra.”

Men det var något som inte riktigt fall Leif i smaken när det kommer till programmet. Nämligen att någon behövde lämna tävlingen.

”Trist historia rent TV-mässigt eftersom en av dem skulle utnämnas till sämst i klassen och bli tvungen att lämna tävlingen. Fast just den biten slapp jag - den skötte de tre ordinarie domarna - och ingen var gladare än jag. En domare med rätt att… INTE… döma och bättre än så kan det väl knappast bli. Kanske något värt att fundera på även när det kommer till annat än matlagning.”, avslutar han inlägget med.

FOTO: TV4

Annons