ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lee Christiernssons lyckobesked – nya beslutet i karriären: ”Blir...”

19 feb, 2023 
André Färnsveden
Lee Christiernsson.
Äntligen hemma-profilen ”Snickar-Björn” går nu under namnet Lee Christiernsson.
Efter en tids tystnad inom byggbranschen har nu Lee tagit ett nytt steg i karriären.
Tackade idag JA till att medverka på...”, skriver Lee.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Björn Christiernsson öpnnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”Brand logo
Björn Christiernsson öpnnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”

Även om det endast har gått två månader av 2023 har det hunnit hända en hel del i Lee Christiernssons, 49, liv. I slutet av januari kom hen ut som transsexuell i en öppenhjärtig intervju med QX.

Kort därpå släpptes dokumentären Att bli Lee, som har fått enorma hyllningar.

Lee Christiernssons tårar i direktsändning

I samband med den nya dokumentären gästade Lee Efter fem. Väl där fick hon sig en oväntad överraskning i form av ett samtal från ex-frun Karolina. Hon hade sett Lee gå upp på scen och hålla tal under QX-galan och berättade nu om sina känslor.

– Det var en magisk kväll att få se dig på scenen när du gick upp där och få känna all kärlek runtomkring. Då brast det för mig och mina tårar började rinna. Jag kände att äntligen kunde jag sänka garden och jag kände också att det finns så otroligt mycket kärlek där ute som välkomnar att alla är olika, säger hon.

Annons

Efter samtalet berättade en tårögd Lee om relationen till sin ex-fru Karolina idag.

– Det är hon som person, hon är öppen och härlig. Vi tycker om att alla är olika och hon har så mycket kärlek att ge, vi kallar varandra för soulmates av en anledning tror jag och det är bland annat det här, säger hen.

Lee Christernssons nya beslut i karriären

Lee blev känd som ”Snickar-Björn” då hen medverkade i Äntligen hemma. Men även en del andra projekt. När Lee var gift med ex-frun Karolina och de skulle flytta såg de en möjlighet att istället bygga sitt drömhus. Lee dokumentera hela projektet som visades i Youtube-serien Björn bygger bo, där hen även gjorde andra projekt.

Men husbygget skapade även en del frustration för familjen, det har Lee tidigare berättat i en intervju med Vi i villa.

– Vi bodde i en stuga på 27 kvadratmeter några hundra meter från bygget, så vi har hunnit träffas. Visst, det har varit jobbigt att bygga huset men det har också varit tufft för min fru som har tagit allt med barnen under tiden. När vår lilltjej kom, hade hon kolik … Det var helt jävla galet ett tag, hon skrek från klockan 18 till 01 i sju månader.

Annons

Efter en tids tystnad inom byggbranschen kommer nu Lee med ett nytt besked om karriären. Lee har nämligen tackat ja till att medverka i ett byggevent!

Tackade idag JA till att medverka på ett större byggevent i vår. Blir spännande att träffa branschfolk som Lee, för första gången”, skriver Lee på Instagram.

Serien Björn bygger bo har även avsnitt planerade framöver, men om det är Lee som fortsätter med den är ännu oklart.

Det är väldigt olika hur ofta avsnitten kommer ut men vi jobbar med flera uppslag just nu”, skriver företaget Finja, som spelar in serien.

Hänt har sökt Lee för en kommentar.

FOTO: INSTAGRAM, Henrik Montgomery/TT

Annons