LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lee Christiernsson har gått vidare – träffar någon efter skilsmässan: ”Över all förväntan”

03 jul, 2024 
Malin Ljung
Lee Christiernsson har börjat dejta och är redo att hitta sin nya drömpartner.
Några veckor efter att kontaktannonsen offentliggjordes har hon varit på sin första dejt – och den var onekligen ett lyckat möte.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lee Christiernsson om kärlekslivet: ”Härlig tuff tjej”Brand logo
Lee Christiernsson om kärlekslivet: ”Härlig tuff tjej”

TV4-profilen Lee Christernsson, 49, har en spännande tid framför sig. I början av juni meddelade hon nämligen att tiden var inne för att komma ut på dejtingmarknaden igen.

På sitt instagramkonto förklarade Lee att hon nu är redo att söka sin drömkvinna.

– Nu ska jag börja dejta för första gången på 18 år.

När Hänt träffade Lee på QX-galan i början av året fanns redan tankarna på att ge sig ut i dejtingdjungeln. Men då kunde hon inte beskriva hur en potentiell drömpartner skulle beskrivas.

Lee Christiernsson om sin drömkvinna

– Det går nästan inte att säga något utan att man säger något fel, om du förstår vad jag menar. Om man skapar en bild av vem det ska vara så är det ju ofta en nackdel, berättar Lee och fortsätter utveckla:

– Men någon härlig, tuff tjej, som gillar mig och som jag gillar. Och sen bygger man det någonting från ingenting, tillsammans. Det är ju så en relation ser ut, allt ska ju inte finnas där från början. Då är det inte lika spännande.

Annons

I början av juni satte sig Lee ned med vännen Matthias och knåpade ihop en kontaktannons. Och nu meddelar hon att en första dejt har blivit av! Tillsammans med stöttepelaren Matthias åkte Lee husbil och gick på dejt.

Lee Christiernsson om första dejten

”Helgen blev fantastisk rolig, galen och mycket lyckad. Dejten blev dessutom över all förväntan vilket gör att jag nu kommer ge detta tid, så spännande!”, skriver Lee.

Vem det är hon träffat håller hon hemligt, men potentiella dejter har varit många enligt henne.

”Jag vill också passa på att tack alla er som tog er tid att svara, skriva om er själva på både roliga och intressanta sätt. Stort, stort tack!”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons