LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lee Christiernsson visar upp resultatet – efter nya skönhetsingreppet

25 feb, 2023 
André Färnsveden
Lee Christiernsson.
Snickar-Björn kom nyligen ut som transsexuell och bytte namn till Lee.
Nu visar Lee upp nya skönhetsingreppet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Det var i slutet på januari tidigare i år som Lee Christiernsson, 49, trädde fram med sin nya identitet i en lång intervju med QX. Nyheten tog hela Sverige med storm och Lee hyllades på sociala medier.

Kort därpå släpptes även dokumentären Att bli Lee, där hen själv berättade om sin resa. Flera nära och kära medverkade i serien, inte minst Lees exfru Karolina, som har varit ett stort stöd genom hela processen.

Lee Christiernsson i tårar efter orden från exfrun

Ett exempel på stödet visades i Efter fem, när Lee gästade för att prata om den nya dokumentären. Det hen inte visste var att programmet hade förberett en liten överraskning i form av en hälsning från exfrun.

Ett par veckor tidigare hade nämligen Lee gått upp på scen under QX-galan för att presentera årets tv-program och möttes av ett stort jubel från publiken. Att få se sin tidigare partner få så mycket kärlek gjorde Karolina stolt.

Annons

– Det var en magisk kväll att få se dig på scenen när du gick upp där och få känna all kärlek runtomkring. Då brast det för mig och mina tårar började rinna. Jag kände att äntligen kunde jag sänka garden och jag kände också att det finns så otroligt mycket kärlek där ute som välkomnar att alla är olika, säger hon och fortsätter att berätta om hur stolt hon är:

– Jag är så stolt över dig Lee och stolt över att du är pappa till våra barn. All kärlek, så fortsätter vi bara och är den underbara familjen vi är.

Då brast det för Lee i direktsändning, som berättade om relationen ex-makarna har till varandra.

– Det är hon som person, hon är öppen och härlig. Vi tycker om att alla är olika och hon har så mycket kärlek att ge, vi kallar varandra för soulmates av en anledning tror jag och det är bland annat det här, säger hen.

Lee Christiernsson visar upp nya skönhetsingreppet

Men hyllningarna till Lee slutar inte där. Lee uppdaterar nämligen sina följare om nya utseendeförändringar. I ett nytt inlägg på Instagram berättar nu Lee om ett nytt skönhetsingrepp och följarna visar sitt stöd.

Annons

Var idag och gjorde en injektionsbehandling hos kliniken som även gjort mina operationer, så nöjd.

Vidare berättar Lee att hen förstår att folk har åsikter kring skönhetsoperationer men poängterar att det viktigaste är acceptans.

”Vet att de flesta har en åsikt om skönhetsingrepp, vilket jag tycker är bra. Det viktigaste är dock att acceptera att vi tycker olika och att det måste få vara varje människas fria val.”, skriver hen.

Lee menar att man kan ha olika åsikter kring ämnet och ändå komma överens.

En av mina bästa vänner skulle aldrig ta en spruta för att förändra sitt utseende, men vi älskar varandra ändå”, skriver Lee.

I kommentarsfältet hyllar följarna Lee.

Fin är du, punkt”, skriver en.

Det finns bara ett ord för att beskriva dig! MODIG! Du är en sån fantastisk människa Lee.”, skriver en annan.

Lev ditt fulla jag, på alla sätt, allt är rätt.”, tillägger en tredje.

FOTO: Henrik Montgomery/TT

Annons