LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lee Christiernsson återförenad med ex-frun Karolina – stora lyckan

02 feb, 2024 
lee karolina
Det är inte alla ex som kan umgås efter en avslutad relation.
Men Lee och Karolina verkar vara tighta!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”Brand logo
Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”

Snickar-Björn blev en välkänd profil efter sin medverkan i Äntligen hemma.

Lee var tidigare tillsammans med Karolina, men de tog ett gemensamt beslut att gå skilda vägar strax innan Lee genomgick sin stora resa.

– Vi hade en öppen dialog och [Karolina] sa ‘du är väl transsexuell, det är väl inget mer med det’. Men trots att hon sa det kunde jag inte ta in det. Att jag, Snickar-Björn, som gjort en karriär på att vara händig machokille skulle vara transsexuell, det var omöjligt att acceptera, har Lee sagt till QX.

Karolina har varit ett stort stöd för Lee både under och efter relationen.

– Henne har jag kunnat dela alla känslor och tankar med. Vi kunde ha gemensamma smink- och klädkvällar hemma för att skoja till det. Du vet, i stället för att köpa pizza och se en film så har vi klätt upp oss och sminkat oss. Men jag var ju alltid tvungen att ha kvar skägget, så det blev ju aldrig riktigt som jag ville.

Karolinas ord om Lee: ”Kände väldigt snabbt”

I dokumentären Att bli Lee på TV4 berättade ex-frun om relationen.

Annons

– Jag tror jag kände väldigt snabbt, från det att jag träffade Björn, att han var väldigt fascinerad över hur jag klädde mig och vad jag hade på mig”, berättar Karolina och tillägger:

– Det var inte så långt senare som han introducerade och visade att han hade högklackade skor och korsetter och så vidare. Jag älskade ju Björn för den personen som han var, och sen spelade inte det så stor roll om han hade kvinnokläder eller inte.

Karolina och Lee återförenade – bilden visar

Och än idag verkar exen vara goda vänner! De umgås tillsammans ofta och hänger med barnen. Bland annat firade de nyårsafton tillsammans.

Lee skrev:

”Fixad och klar för nyår med mina älskade barn, min ex fru Karolina och hennes släktingar:)2023 är snart över och vi väntar med spänning på nästa år. Vad 2024 ska erbjuda är för många av oss högst oklart, så vad tycker ni! Visst”fan”ska vi ge det en ärlig chans”.

Så härligt att ni kan umgås!

Annons