LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lee Christiernsons nya skönhetsingrepp – gör om allt: ”Det var smärtsamt”

02 jun, 2024 
lee
Lee Christiernson berättar nu att hon valt att göra om vissa skönhetsoperationer som hon tidigare gjort.
”Som en yngre version”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur lika är Gåsmamman-casten sina roller?Brand logo
Hur lika är Gåsmamman-casten sina roller?

Lee Christiernson blev känd för svenska folket som ”Snickar-Björn” i programmet Äntligen hemma.

I början av 2023 hamnade hon återigen i rampljuset – då hon kom ut som transsexuell. Sedan dess har mycket hänt och Lee har genomgått en hel del behandlingar och hormoner för att nå dit hon vill.

– Jag har tappat fysiken litegrann. Jag är egentligen beroende av träning och har varit det större delen av mitt liv. Under processen med att komma ut har jag tappat det. Det har varit för mycket stress och trötthet. Men det är ju egentligen då man behöver det som mest, sa hon då.

Visar upp nya skönhetsingreppen – gör om två områden: ”Justering av min stora BBL”

Nu har Lee lagt sig under kniven igen! Det är på Instagram som hon berättar om ingreppen. Hon har bland annat justerat sin rump-operation och så har hon även gjort ett halslyft.

Annons

”Dagen efter QX fotograferingen så la jag mig på operationsbordet igen. Ja jag vet. Operationerna berörde dock inga nya ställen/ytor. Den ena var en justering efter min stora bbl ink fettsugning och den andra var ett halslyft.Jag fettsög hakan för ca tre år sedan men då min genetik och ålder inte skapade önskvärt resultat då, så gjorde jag nu istället ett större ingrepp som kallas för halslyft.Ett halslyft gör inte att du plötsligt ser ut som någon annan utan snarare som en yngre version av dig själv.”

Smärtsamma återhämtningen

Hon fortsätter med att berätta att det varit en jobbig läkningstid efter ingreppet.

”Det var smärtsamt och jobbigt men nu ca 2,5 veckor senare så börjar allt kännas ok igen. Igår var första försiktiga joggingrundan och idag valde jag fixa mig lite inför en intervjun inne i stan.Jag vet att man kanske inte ska gnälla när smärtan är självvald men den gör lika ont ändå. Hur som helst är det underbart när den släpper och glädjen kommer tillbaka”.

Annons