ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lassemans avslöjande – nu berättar han sanningen: ”Lura folk”

08 feb, 2023 
André Färnsveden
Arvingarna-medlemmarna har haft en lång och framgångsrik karriär.
Men nu har det hänt något som oroar Lars ”Lasseman” Larsson.
Skulle aldrig lura folk”, skriver han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringenBrand logo
Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringen

Arvingarna är ett dansband som ligger många svenskar varmt om hjärtat. De har haft en lång karriär inom dansbandsscenen där de bland annat annat haft stora framgångar i Melodifestivalen. Deras kanske mest kända bidrag är Elouise som de ställde upp med 1993, och vann.

Just nu är bandet aktuellt med krogshowen I love Arvingarna, som hade premiär i slutet på förra året.

Lasseman varning: ”Vi skulle aldrig lura folk”

Bandet består av Casper Janebrink, 53, Lars ”Lasseman” Larsson, 50, Tommy Carlsson, 53, och Kim Carlsson, 50. Medlemmarna i bandet är även aktiva på sociala medier. Men den senaste tiden har det skapats en oro i bandet.

Det visar sig nämligen att folk har skapat fejk-profiler på Instagram och ger sig för att vara de olika medlemmarna. Och inte bara det, utan även lurar folk på pengar.

Annons

Nu berättar Lasseman om problemet för Hänt, och förklarar att de inte har några andra konton än de verifierade som de är aktiva med.

Jättejobbigt. Dom försöker lura pengar av folk. Kontaktar våra följare och säger att det är vi. Vi har inga andra konton än dom med en blå verifiering. Och vi skulle aldrig lura folk. Tyvärr många som går på det

Lasseman ber även Hänt att varna läsarna om de fejkkonton som cirkulerar.

Men det är inte första gången som en bandmedlem varnar om dessa bedragare.

Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Casper Janebrinks vädjar till följarna

Det här är nämligen ett problem som Arvingarna har behövt handskas med förr. Casper varnade sina följare om fejkkonton på både Instagram och Tiktok redan i somras. I en video på Instagram valde han att bryta tystnaden om situationen.

– Alla ni som följer där ute, jag vill bara säga att detta Instagramkonto är det som jag har, jag har inga andra konton. Jag har heller inget eget Tik Tok-konto, utan det finns bara ett tiktok-konto som Arvingarna har.

Vidare uppmanade han fansen att endast följa deras konton med den blå symbolen bredvid namnet, som innebär att det är ett officiellt konto.

– Så följ bara oss på dessa konton som har den blåa symbolen. Allt annat är fejk!, sa Casper i videon.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons