ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Arvingarna-profilen visar upp nya lyxhuset – efter beslutet med hustrun

09 mar, 2022 
Arvingarna
Arvingarna är just nu aktuella med ännu en turné.
Men vid sidan av rampljuset renoverar medlemmen Lars ”Lasseman” Larsson sitt drömhus.
Se bilden på nya huset här!
Annons
Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showenBrand logo
Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showen

Arvingarna är ständigt aktuella och har varit det sedan Melodifestivalen år 1993. Där vann de med dängan Elouise och blev flickidoler över hela Sverige.

År 2019 fick de ett nytt genombrott i schlagertävlingen med låten I do, som tog sig direkt till final och fångade många Mello-fantasters hjärtan.

Under årets semifinal dök bandet också upp, men denna gång med anledning att de blivit invalda i Melodifestivalen Hall of Fame. Stort!

Vid sidan av scenen lever alla bandmedlemmar helt vanliga familjeliv, exempelvis bygger Lars ”Lasseman” Larsson på sitt nya drömhus. Se hur det kommer se ut här!

Lars ”Lasseman” om nya huset: ”En liten ombyggnation”

Arvingarna är just nu aktuella med den nya krogshowen I love Arvingarna, som har premiär i Göteborg senare i år. Tanken är dock att bandet ska kunna ta showen vidare till andra städer följt av en längre turné.

Annons

Showen handlar om fansens resa, förklarar Lasseman för Hänt.

– Den har vi fnulat på ett tag, det kommer handla om en utomstående som ser Arvingarna. Ett fan kan man säga, den heter ju I love Arvingarna.

Vid sidan av musiken så är Lasseman relativt nyinflyttad till sitt nya hus med hustrun Therese Larsson. För Hänt berättar han om renoveringen.

Hur går det med nya huset?

– Det går bra! Vi har fått bygglov, nu inväntar vi bara massa papper och grejer som man måste ha innan man får börja, men vi har planer på att dra igång här till våren, säger han.

Vad är det ni ska göra?

– Vi ska bygga ut lite, förbättra lite utav det som var helt enkelt. En liten ombyggnation och tillbyggnad.

Lasseman intervjuades av Hänt.se
Lasseman intervjuades av Hänt.se

Lasseman och Therese visar upp nya huset – så ser det ut

Makarna har startat en Instagram-sida där fans kan följa renoveringen med det nya huset. Nyligen visade de upp arbetet med skjulet.

Huset ligger precis vid havet, bara ett stenkast bort från deras tidigare boende. Tanken är att huset ska se ut som på bilden nedan när allt är klart, skriver makarna.

Dock ska garageporten och ytterdörren gå i färgen svart.

Ungefär såhär är tanken att huset kommer att se ut när det är klart”, skriver makarna.

Så underbart för Lasseman och Therese, vi önskar er stort lycka till med villan!

FOTO: Tommy Holl/TT / HÄNT TV

Annons