LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lasseman och Therese lyxbeslut med huset – se detaljerna som ändrar allt

02 nov, 2023 
Linn Seipel
villa lasseman therese lyxrenovering
Många är det som följer Villa Lasseman och Therese i sina husdrömmar.
Nu har de valt ut särskilda detaljer som de menar är pricken över i:et för ett hus!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”Brand logo
Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”

Arvingarna-bandmedlemmen Lars "Lasseman" Larsson, 51, har i 23 år varit varit gift med hustrun Therese Larsson, 48. Tillsammans har de dem två nu vuxna sönerna Ludvig, 23, och Filip, 21.

Villa Lasseman och Thereses byggresa

En stor del av Lasseman och Thereses fritid går åt att fixa hemma, något nästan 15 tusen människor valt att följa via deras Instagram-konto.

Huset där Lassemans altan spelades in sålde de för ungefär två sedan, för att flytta bara några hundra meter bort till Ängsholmen. Sedan dess har det händiga paret ändrat en hel del i huset, som ska sägas – var väldigt fint redan från början! De har exempelvis byggt ut huset för att få ett större vardagsrum, garage och kök.

Annons

– Det här huset som vi bor i nu, det blir ju vårt tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi känner lite att vi alltid vill ha något att renovera och att få se möjligheterna med ett hus, vad man kan göra. har Therese tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Lasseman om lyxiga detaljerna i huset: ”Centrala för att fånga...”

En förändring byggparet är särskilt stolta över menar de, är sina lyxiga fönster. I en intervju på Hemnets hemsida visar de upp vackra bilder inifrån huset och säger:

– Så som vi har byggt huset nu med utbyggnaden så är köket husets mittpunkt och hjärta. Det är vårt nya favoritrum! Var du än tittar så har du massa fönster där du får in ett härligt ljus, säger Lasseman i intervjun och fortsätter:

– Fönstren, och specifikt spröjsen, är centrala för att fånga New England-stilens essens. Utan spröjsen hade det helt enkelt inte blivit samma känsla.

Annons

Ett uttalande även Therese skriver under på, enligt hemsidan.

Så ser det ut hemma hos Lasseman och Therese – vackra bilderna

På Instagram finns ett flertal bilder där man kan se den nya öppna planlösningen, och nämnda fönster och spröjs. Här är det vackra huset sett från trädgården.

Här kan man se en del av Lassemans nya altan(er)!.

Sååå fint!

Annons

FOTO: Instagram

Annons