LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasseman och Thereses beslut för familjen – vädjar inför nyårsafton

29 dec, 2023 
Nyår börjar närma sig och med det far flera djur illa utav fyrverkerierna.
Nu tar Lasseman och Therese ståndpunkt i frågan – och hyllas av följarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”Brand logo
Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”

Arvingarnas Lars "Lasseman" Larsson, 51, och hans fru Therese Larsson, 48, gifte sig år 2000 och sedan dess har de suttit ihop i vått och torrt. De har även fått sönerna Ludvig, 23, och Filip, 21.

Förutom barnen har Lasseman och Therese hunden Ella ihop, och nu när nyår närmar sig med raskande steg passar paret på att uttrycka sitt bekymmer i en viss fråga.

Lasseman och Therese vädjan till följarna: ”Mår väldigt dåligt”

Det är i ett inlägg på Instagram som Lasseman och Therese berättar om sina nyårsplaner. Samtidigt passar de på att vädja till följarna om vikten av att avstå fyrverkerier, för djurens skull.

”Nyårsafton närmar sig och vi firar nästan alltid hemma eller i närområdet då vi har vår lilla Ella som mår väldigt dåligt av alla smällare, så det känns bra för oss att hon kan vara med och på en trygg plats.”, skriver de och fortsätter:

Annons

”I år blir vi 8 personer och två hundar som ska fira ihop här på Ängholmen och vi hjälps alltid åt med Nyårsmiddagen.Menyn är dock inte bestämd ännu så förslag mottages gärna.”

Lasseman och Therese hyllas av följarna för sitt förslag: ”Fantastiskt”

Frågan engagerar många följare som även de passar på att uttrycka sig om bekymret i kommentarsfältet under inlägget.

”Så fint tänkt, hundarna i första hand.”, skriver en följare.

”Fantastiskt att ni tänker på djuren!”, tycker en annan.

Flera kan dessutom relatera till problemet med sina egna hundar.

”Fyrverkerier bör förbjudas. Hundars hörsel är mycket känslig och dessa ljud orsakar dem outhärdlig smärta. Kort sagt, vi är ljusår ifrån att bli som våra skyddsänglar här på jorden. Jag önskar dig ett gott nytt år Ella. Kärlek och ljus till familjen, alltid. Jag älskar förslaget. Tack Lasseman. Pussar”, kommenterar en följare.

”Vi har samma problem här med hunden. Så grannen kommer hit med sin hund som också är rädd. Vi firar alltid tillsammans. Gott nytt år på er.”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons