LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronérs vassa känga mot Kockarnas kamp: ”Det är sinnesjukt”

08 nov, 2022 
Lasse Kronér och Kockarnas kamp
Det var starka reaktioner när Lasse Kronér kollade på Kockarnas kamp.
I en intervju med Hänt berättar han nu om om tankarna efter att ha sett TV4-programmet.
– Det är så uppstyrt så det är sinnessjukt, säger Lasse till Hänt.
Annons
Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"Brand logo
Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"

Finalen av Kockarnas kamp närmar sig med stormsteg men först är det dags för de tre återstående tävlande att göra upp om vilka två som ska gå vidare.

Även den pågående säsongen av programmet leds av ingen mindre än programledaren Pär Lernström, 41. Han har lett programmet sedan start och det har kommit att bli hela elva säsonger.

Lasse Kronérs känga till Kockarnas kamp: ”Uppstyrt”

Någon annan som är en van programledare är Lasse Kronér, 59. Just nu är Lasse aktuell med sin 16:e säsong av Doobidoo på SVT. Men TV4:s Kockarnas kamp är inget som faller Lasse i smaken, detta då han anser programmet riggat.

– Andra program är så uppstyrda och upplagda. Jag tittade nyss på Kockarnas kamp och då ser man de här fantastiska kockarna och vad det programmet hade blivit bra om man inte hade gått in, de här produktionsbolagen och lagt linesen i munnen på dem. Vad de ska säga, vad de ska fråga sina kamrater, alltså allt, det är så uppstyrt så det är sinnessjukt idag alltså. All tv. Det är det som är så tråkigt, säger Lasse till Hänt och fortsätter:

Annons

– Jag tror att det är det som lyser igenom med Doobidoo, vi är ett program som bara är. Desto mer improviserat det är, desto bättre är det ju.

Stora lyckan över Doobidoos succé

Doobidoo har på senaste haft helt fantastiska tittarsiffror och det är till och med så att SVT:s lördagsunderhållning går hem bättre hos tittarna än TV4:s Så mycket bättre.

– Jag kan tycka att det är ganska sjukt med våra tittarsiffror i positiv bemärkelse då. Vi får ofta ganska lite media. Jag menar ett program som Så mycket bättre, det tapetseras ju med det programmet, har Lasse tidigare sagt till Hänt om tittarsiffrorna.

FOTO: SVT/TV4

Annons