AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronérs kärlekslycka – nu berättar han om nya flickvännen

14 jul, 2022 
AvOla Lagerström
LASSE KRONÉR
Den folkkära programledaren Lasse Kronér har varit singel de senaste tre åren. Men nu kan han avslöja att han hittat kärleken på nytt och lyckan är total med nya flickvännen!
– Jag gillar tvåsamhet, säger han till Hänt.
Annons
5 saker du vill veta om Lasse KronérBrand logo
5 saker du vill veta om Lasse Kronér

I december 2019 berättade Lasse Kronér, 59, att han hade blivit singel. Detta efter att ett drygt fyra år långt förhållande tagit slut. Innan det var Lasse gift med ex-hustrun Christina Kronér som han har två barn med. Lasse har tidigare berättat för Hänt om relationen till Christina idag.

– Den är fantastisk. Jag pratade med min ex-fru senast häromdagen. Vi var ju tillsammans i 23 år och vi är bästa vänner, sa han då.

Men sedan december 2019 har alltså den folkkäre programledaren från Göteborg varit ungkarl, men nu kan Hänt avslöja att hans singeldagar är förbi.

– Nu är jag glad och lycklig. Det känns väldigt fint att vara "tvåsam", jag mår jävligt bra.

Grattis, Lasse!

– Tack, snälla.

Lasse Kronér om kärlekslyckan med nya flickvännen

För Hänt berättar Lasse att han alltid levt i långa relationer. Hans förra förhållande varade i närmare fem år. Förhållandet dessförinnan höll i hela 23 år.

Annons

– Jag gillar tvåsamhet. Ensamhet och krogliv är inte så intressant, känner jag. Nu har jag det jävligt bra, precis så bra som jag vill ha det, säger han till Hänt.

När Hänt pratar med Lasse sitter han i en bil på väg till en släkttillställning. I samma bil sitter hans nya flickvän. På frågan om vad den som är ihop med honom får för slags kille, vänder han sig direkt till kvinnan i bilen, men får först inget svar.

– Jag försöker titta på henne men får ingen respons, hon bara tittar ut genom fönstret och verkar jävligt ointresserad. "Varm" säger hon nu. Sedan får man nog någon som är väldigt kreativ, snäll och uppfinningsrik. På vissa sätt är jag nog också rätt äventyrlig, säger Lasse och skrattar åt situationen i bilen.

Därför vill Lasse Kronér inte visa upp nya flickvännen

Lasse vill i nuläget inte röja kvinnans identitet, men det råder ingen tvekan om att den nya kärleken gjort honom gott. Om det blir en sambo-flytt framöver återstår att se, men Lasse berättar att åtminstone han står i begrepp att byta bostad.

– Just nu är jag mellan två ställen. Jag vet inte riktigt vart jag ska landa, säger han.

Hänt önskar det nya kärleksparet all lycka på Amors krokiga väg!

FOTO: Janne Danielsson JAD

Annons