ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronérs barn stoppas – nu berättar han om bortklippta scenerna

02 feb, 2023 
Lasse Kronér
Lasse Kronér är pappa till två döttrar.
I premiären av The island skulle Mathilda och Amalia medverkat men nu står det klart att bilderna plötsligt klipptes bort.
– Det kanske inte blev bra filmat, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Deltagaren avslöjar sanningen – det får tittarna inte se: ”Vi var aldrig i fara”Brand logo
Deltagaren avslöjar sanningen – det får tittarna inte se: ”Vi var aldrig i fara”

Lasse Kronér, 60, syns ständigt i rutan men det är främst som Doobidoo-programledare. Nu är han aktuell i ett helt annat program än den populära frågesporten. Programledaren har nämligen gett sig iväg på ett riktigt äventyr då han är en av deltagarna i The island.

– Jag vet vad jag har varit med om men jag vet egentligen inte vad jag har sagt eller gjort. Det är första gången i min tv-karriär där jag inte vet vad jag har gjort, säger Lasse om sin medverkan när Hänt träffar honom under programmets pressdag.

Lasse Kronérs dotter Mathildas reaktion efter avslöjandet

När Lasse fick frågan om att medverka hörde han av sig till sina döttrar, Mathilda och Amalia.

– När jag ringde Mathilda, min äldsta dotter och sa att jag skulle vara med i det här då tror jag att hon skrattade i 40 minuter. Hon sa att jag ska starta en youtube-kanan när det här programmet sänds där kameran pekar på mig medan jag sitter och gapskrattar åt dig. Hon sa "du som är sämst i hela världen på allt som är tekniskt, bygga och allt. Du är så bortskämd". Hon trodde inte alls på mig, säger Lasse.

Annons

Hur var det att vara ifrån familjen?

– Det var lite jobbigt, det kommer i ett avsnitt lite hälsningar hemifrån. Jag trodde aldrig jag skulle sitta och bli sån som gråter i tv men det blev man med automatik.

Bilderna med barnen togs aldrig med – Lasse Kronérs samtal till döttrarna

I premiäravsnittet får tittarna se flera av deltagarna ringa hem till sina nära och kära men Lasses familj syns inte till. Nu berättar han att det däremot filmades.

– De filmade mig när jag ringde hem. Jag var den som ringde hem sist av alla, vi stod precis vid båten. Mina döttrar jobbade så de hade svårt med tiderna, precis när vi står där på stranden och ska åka så ringde jag men det kanske inte blev bra filmat så dem inte tog med det.

Så det var inget krav från din sida att du inte ville att det skulle tas med?

– Nej jag hade inga restriktioner alls.

FOTO: Hant.se/TT

Annons