ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronér har vunnit miljonvinst – det ska han göra för pengarna: ”Kul”

17 aug, 2023 
LASSE KRONÉR
Förra helgen hade Lasse Kronér en anledning att fira rejält.
För ovanlighetens skull var det nämligen han och hans kompisgäng som kammade hem en storvinst på Åbytravet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s danceBrand logo
Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s dance

Något som många kanske inte visste om den folkkäre programledaren Lasse Kronér, 60, är att han har ett stort intresse för trav och att spela på hästar. Att få samlas med hela kompisgänget är något han alltid ser fram emot.

Förra helgen blev det dessutom klirr i kassan när Örjan Kihlström och hästen Admiral As korsade mållinjen. Lasse Kronér och hans vänner satt i ett guldläge efter att de fått in en riktig högoddsare dessförinnan.

När Hänt når Lasse är han på sprudlande humör.

Grattis till vinsten, Lasse!

– Ja! Vi vann, för ovanlighetens skull. Det här är ett kompisgäng som har umgåtts i väldigt många år och när det är större tillställningar så åker vi ut dit, vi är typ 20-30 pers. Den här gången var vi 30 personer. Det var så himla kul.

Lasse Kronér om vinsten i travet

Lasse och hans vänner satsade 500 kronor var och vännen Thomas fick i uppdrag att sätta ihop ett system. Och det visade ju sig bli rena rama succén!

Annons

– Den här gången var vi med ganska länge och vi hade spiken kvar i näst sista. När vi satte den så hade vi åtta hästar kvar i sista och då hade vi dessutom satt en riktig högoddsare. Så det var roligt, det är så himla roligt att vinna tillsammans, säger han till Hänt.

Flera skrällar ägde rum under Åbyloppet. Bland annat vann hästen Dominic Wibb (som stod i nästan 70 gånger pengarna) sitt lopp, vilket resulterade i att utdelningen för dagen trissades upp rejält. Nu berättar Lasse vad vinstsumman hamnade på.

– Även om vi var många nu så blev det ju inte så ofantligt mycket som det låter, vi vann ju 1,6 miljoner. Det blev 53 000 kronor per man, så det var ju jättebra naturligtvis, säger han och fortsätter:

– Men framför allt är det ju otroligt roligt när man är ihop med ett så stort gäng och så får man vinna det tillsammans. Jag tror hela Åby hörde oss när vi firade. Vi hade en riktigt rolig kväll där, de andra gick ut och firade men jag åkte hem och tog det lugnt istället.

Det ska Lasse Kronér göra för vinstpengarna

Vad ska du göra för pengarna då?

– Ja, vad fan ska jag göra för dem... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för dem faktiskt..

Du kanske ska unna dig något fint?

– Nej jag har faktiskt inte tänkt på det, vi får se, det kanske blir något kul eller så finns det ju alltid hål att putta dem i, säger han och tillägger:

– Man håller ju på och bygger och fixar och donar och gör i ordning hemma så det är nog det som de får gå till.

ADMIRAL As
Hästen Admiral As på Elitloppet förra året.

FOTO:

Annons