LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronér om framtiden för Doobidoo – efter SVT:s nedskärningar

14 okt, 2023 
Lasse Kronér
SVT har flaggat för att ändringar kommer att göras men vad innebär det här för Doobidoo och Lasse Kronér.
Nu berättar han för Hänt!
– Varit lite oro i leden, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The islandBrand logo
Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The island

Lasse Kronér, 60, har programlett SVT:s långkörare Doobidoo i hela 18 säsonger. Programmet som är en musiktävling uppskattas rejält av tittarna då tittarsiffrorna är skyhöga.

– Det känns jättekul, fantastiska siffror igen. Jag förstår inte för jag aldrig inte vi har fått så lite backning som den här säsongen. Jag har inte sett någonting om oss i år men ändå är det miljontittning. Det är helt fantastiskt för det här gamla vraket som är 18 år nu, säger Lasse till Hänt om den pågående säsongen.

Lasse Kronér om framtiden för Doobidoo efter SVT:s beslut om neddragningar

Hela mediebranschen har dessvärre skakats på senaste. På TV4 har flertal populära underhållningsprogram plockats bort, som Talang och Let's dance. Även SVT har nu flaggat för att änringar kommer att ske på kanalen men vad innebär då et här för Doobidoos framtid?

Annons

– Jag har sagt så länge jag tycker det är kul så fortsätter jag. Tycker SVT och framför allt folket att det är kul så fortsätter vi. Det ser ut som folk verkligen tycker om det, nu har det varit lite oro i leden för SVT har varslat om att det ska bli lite ändringar, säger Lasse till Hänt och forsätter:

– Men jag har bara hört positivt och vi har redan börjat jobba på en ny säsong så det känns ändå bra allting. Jag har en väldigt bra redaktion i år så jag har bra folk omkring mig.

Lasse Kronérs nya projekt efter pengaarvet från Ingvar Oldsberg

Utöver Doobidoo arbetar Lasse just nu med ett helt annat program, exakt vad det handlar om återstår att se. Men Lasse avslöjade nyligen för Hänt att han reser runt i Europa och möjligheten till att kunna spela in programmet har han Ingvar Oldsberg att tacka.

– Jag vet inte om jag får berätta det men nu gör jag det ändå. Jag fick ett arv av Ingvar vilket är rätt fantastiskt. Det arvet tar mig runt i världen, Europa. Tv är med och filmar det så det är väldigt roligt så Ingvar finns med mig väldigt mycket just nu för jag gör den grejen just nu, sa då Lasse till Hänt.

FOTO: TT

Annons