ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronérs okända pengar – avslöjar arvet från Ingvar Oldsberg

12 okt, 2023 
Ingvar Oldsberg och Lasse Kronér
För snart två år sedan dog Ingvar Oldsberg.
Nu avslöjar Lasse Kronér för Hänt att han fick ett arv av kollegan och vännen, något som skapat möjligheter för honom.
– Det är väldigt fint att han har tänkt på mig i slutet av sitt liv, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The islandBrand logo
Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The island

Lasse Kronér, 60, har varit ett välkänt ansikte för svenska folket i tv-rutan sedan många, många år tillbaka. Bland annat har vi sett honom i Bingolotto och långköraren Doobidoo.

Lasse Kronérs okända pengar – avslöjar arvet från Ingvar Oldsberg

En av Lasses bästa vänner var tv-legendaren Ingvar Oldsberg och duon var förutom vänner vänner även nära kollegor. Det var därför en enorm sorg för Lasse när Ingvar fick bort i februari 2022.

I en ny intervju med Hänt berättar nu Lasse om vad han haft för sig senaste tiden och det visar sig att han har Ingvar att tacka för äventyret han varit iväg på.

– Ingvar var den som jag pratade med mest egentligen för honom pratade jag med flera gånger i veckan Men nu är Ingvar borta. Just nu är jag ute på en grej som jag faktiskt fick av Ingvar. Jag vet inte om jag får berätta den men nu gör jag det ändå. Jag fick ett arv av Ingvar vilket är rätt fantastiskt. Det arvet tag mig runt i världen, Europa. Tv är med och filmar det så det är väldigt roligt så Ingvar finns med mig väldigt mycket just nu för jag gör den grejen just nu, säger Lasse till Hänt.

Annons

Görs den som att Ingvar är med i den?

– Nej.

Men han är grunden till att du kunnat göra den?

– Ja, precis.

Sanningen om relationen mellan Lasse Kronér och Ingvar Oldsberg – så blev duon så nära

Vidare berättar Lasse hur de två kom att bli så nära som de faktiskt blev.

– Jag var hans medprogramledare under många år i massor av säsonger och det var på den tiden det fanns en eller två kanaler så vi var som ler och långhalm då. Så jag kände Ingvar sedan mitten på 80-talet och vi var väldigt väldigt tighta. Han var en god vän, säger Lasse och fortsätter:

– Jag blev väldigt glad över arvet, det är väldigt fint att han har tänkt på mig i slutet av sitt liv. Det är kul och fräckt.

FOTO: TT

Annons