LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Kronér stoppas efter händelsen med kungen – nu bekräftas det

16 sep, 2023 
Lasse Kronér och kungen
Lasse Kronér och hans Doobidoo är en favorit för många.
Men nu kommer SVT med ett dystert besked till tittarna – detta på grund av en händelse med kung Carl XVI Gustaf.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s danceBrand logo
Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s dance

Lasse Kronér, 60, har lett SVT:s långkörare Doobidoo sedan 2005. Musikprogrammet är en favorit för många och den pågående säsongen har gjort succé. Men nu står det klart att programmet tyvärr stoppas.

I programmet som tittarna egenltigen skulle fått ta del av under lördagen gästar Dermot Clemenger, Elisa Lindström, Emmelie De Forest och Cazzi Opeia.

Lasse Kronér och Doobioo stoppas på grund av kung Carl XVI Gustaf

Men under just denna helg sker något som inte tillhör vanligheterna, detta då kung Carl XVI Gustaf firar hela 50 år på tronen. På grund av detta sänds festligheter från slottet på SVT istället för Doobidoo under lördagskvällen, det avslöjar nu SVT för Hänt.

”Avsnitt 4 kommer att skjutas fram en vecka, d.v.s. vi släpper programmet den 23/9 istället för den 16/9”, skriver marknadsdesken i ett mejl till Hänt.

Lasse Kronérs privata inbjudan till Lotta Engberg och Mikael Sandström

Under förra veckan program av Doobidoo gästade Lotta Engberg, 60, och Mikael Sandström, 65. Lasse avslöjade då för Hänt att parets gemensamma medverkan tillkommit efter en privat inbjudan direkt från Lasse själv, detta då de alla är goda vänner privat.

Annons

– Vi satt faktiskt på min, det var på min 60-års överraskning som Lotta och Micke gjorde till mig. Då satt vi och pratade en kväll och då sa jag det ”nu får ni fan göra... Nu ska ni göra det hos mig!” och då bestämde de att de skulle göra det. Så det var lite privat guidning som fick de att tacka ja, sa då Lasse.

Och tur var väl det för avsnittet blev minst sagt uppskattat av tittarna som tyckte Lotta och hennes kärlek bjöd på en härlig show.

– Det var väldigt roligt. Det var väldigt roligt att ha med Micke också för Lotta har ju varit med en massa gånger naturligtvis. Ja, dom är fina. De är jättebra människor båda två, så det var fantastiskt verkligen, sa Lasse om avsnittet.

FOTO: Hant.se/TT

Annons