ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Kronérs krav på doktor Mikael och Lotta – privata samtalet inför Doobidoo

09 sep, 2023 
Lasse Kronér
Lasse Kronér leder oss genom den nya säsongen av Doobidoo.
I kvällens avsnitt gästar Lotta Engberg och Mikael Sandström.
Men för Hänt kan Lasse nu avslöja varför paret egentligen tackade ja.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Den 18:e säsongen av populära familjeprogrammet Doobidoo är igång. I vanlig ordning leds programmet av folkkära SVT-profilen Lasse Kronér, 60, som i det senaste avsnittet får sällskap av bland andra Lotta Engberg och partnern Mikael Sandström, känd som ”doktor Mikael”.

Men hur kommer det sig egentligen att Lotta och Mikael båda valde att ställa upp i programmet? När Hänt når Lasse kan han avslöja anledningen bakom.

Lasse Kronér om privata samtalet med Lotta Engberg och Mikael Sandström: ”Privat guidning”

Lasse förklarar att det är ovanligt att paret ställer upp i liknande sammanhang ihop.

– Det är första gången Lotta och Micke gör någonting tillsammans på det sättet, så det är roligt att de ville göra det hos mig.

Hur kommer det sig att de ville göra det nu då?

– Men vi är väldigt nära privata vänner och då blir det på ett annat sätt, säger Lasse och fortsätter:

– Vi satt faktiskt på min, det var på min 60-års överraskning som Lotta och Micke gjorde till mig. Då satt vi och pratade en kväll och då sa jag det ”nu får ni fan göra... Nu ska ni göra det hos mig!” och då bestämde de att de skulle göra det. Så det var lite privat guidning som fick de att tacka ja.

Lasse Kronér om att ha Lotta Engberg och Mikael Sandström på Doobidoo: ”Fantastiskt”

Programledaren förklarar att han blev väldigt glad när båda ställde upp.

Annons

– Så det var väldigt roligt. Det var väldigt roligt att ha med Micke också för Lotta har ju varit med en massa gånger naturligtvis. Ja, dom är fina. De är jättebra människor båda två, så det var fantastiskt verkligen.

Hur var det att spela in med Lotta och Mikael, som du redan har en nära privat relation med?

– Det blir både enkelt och roligt liksom, våran inspelningsdag är ju väldigt rolig. Alla går därifrån väldigt glada, det är ingen anspänning som det kan vara i andra program. Här är det bara glädjefyllt, och när man känner varandra privat blir det ännu roligare att få ha kul tillsammans. Jag tror att både Lotta och Micke var nöjda efteråt.

FOTO: SVT

Annons