ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Berghagens verkliga relation till Kristin Kaspersen – efter draget: ”Jag har läst”

14 feb, 2023 
Lasse Berghagen och Kristin Kaspersen
Hur ser relationen mellan Lasse Berghagen och Kristin Kaspersen ut?
I en intervju med Hänt ger Lasse nu svar på tal samt berättar om sina tankar efter att ha läst Lill-Babs döttrars bok.
– De få gångerna vi träffas på ett år är det alltid lika kul, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

Allsång på Skansen-legenden Lasse Berghagen, 77, är gift med kärleken Eva Berghagen, 71, sedan 47 år tillbaka.

– Vi har haft tur. Störst av allt är kärleken så det är underbart. Eva har varit min absolut bästa supporter, hon är underbar. Där sköt jag över min förmåga faktiskt, har Lasse tidigare sagt till Hänt om kärlekslyckan.

Dottern Malin fick Lasse tillsammans med den folkkära artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson. Efter att Lill-Babs och Lasse avslutat sin relation fick Lill-Babs dottern Kristin Kaspersen, 53, med en annan man.

Lasse Berghagen berättar om verkliga relationen till Kristin Kaspersen

Att halvsystrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen står varandra nära råder inga tvivel kring då de ofta syns umgås tillsammans. Men hur ser relationen egentligen ut mellan Lasse och Lill-Babs dotter Kristin? I en intervju med Hänt berättar han nu hur det ligger till.

Annons

Har du och Kristin mycket kontakt eller hur ser det ut mellan er?

– Inte mycket men vi har väldigt bra kontakt och väldigt bra relation. Det är väldigt mycket kärlek när vi ses och dumt vore det väl annars faktiskt. De få gångerna vi träffas på ett år är det alltid lika kul.

Vad betyder det att kunna ha det så?

– Det är underbart, absolut.

Kristin Kaspersens drag med Lill-Babs andra döttrar

Lill-Babs var inte bara mamma till Malin och Kristin, hon fick även dottern Monica Svensson som 16-åring. De tre systrarna släppte förra året en bok Vår mamma Lill-babs där de berättade om minnen från sin mammas liv. I boken skriver döttrarna bland annat om männen som varit en del av Lill-Babs liv, däribland Lasse Berghagen.

Har du läst boken?

– Jag har läst den och jag tycker om den, det gör jag. Malin har ju skrivit en bok till senare som heter Frihet. Den läste jag en gång till igår faktiskt, jättebra bok, säger Lasse Berghagen till Hänt.

FOTO: TT

Annons