ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Åberg om relationen till Ted Åström idag: ”Gnäller så fort vi träffas”

07 sep, 2023 
Lasse Åberg och Ted Åström
Lasse Åberg och Ted Åström har varit vänner och kollegor.
Idag har de ingen kontakt och nu berättar de båda för Hänt om varför det blivit som det blivit.
– Nu är det okej men ett tag tyckte jag det var ganska jobbigt faktiskt, säger Ted Åström till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Alexander KarimBrand logo
30 sekunder under press med Alexander Karim

Lasse Åberg, 83, och Ted Åström, 78, började arbeta ihop för många, många år sedan. I den första Sällskapsresanfilmen spelade Ted reseledaren.

Senare fick han en helt annan roll i en av Lasse Åbergs produktioner, nämligen som "Olyckan" i Trazan och Banarne.

Lasse Åberg om relationen till Ted Åström idag

I en intervju med Hänt berättar nu Lasse att duon dessvärre knappt har kontakt längre. Det visar sig att rollen som Lasse erbjöd inte bara har skapat roliga minnen, utan även varit något problematiskt för Ted.

Har du kontakt med Ted idag?

– Nej det har jag inte men jag håller reda på honom lite. Han har ju börjat måla så han har en utställning i Stockholm. Han gnäller så fort vi träffas säger han "den där jävla Olyckan förföljer mig". Han roll där då, den tog lite för mycket plats, det blir som Pippi Långstrump eller Tjorven. Man blir mycket förknippad med rollen, säger Lasse till Hänt.

Anledningen bakom beslutet – därför tror Ted Åström att de inte har kontakt

När Hänt sedan når Ted förklarar han vad han tror är anledningen till att han och Lasse idag inte har någon direkt kontakt. Ted menar nämligen att det finns en förklaring.

Annons

– Nej det har vi inte, man blir gammal och har sitt va. Det är ju så att när man blir äldre så slutar man vara social va. Man gick ju ut mycket förut när man var ung men det gör man ju inte längre. Man har sin värld på något vis, det är svårt det där, säger Ted.

Lasse nämnde att du kanske inte alltid varit så glad över Olyckan-rollen, känner du att det är en sådan roll som har förföljt dig?

– Ja verkligen, det kan man säga. Nu är det okej men ett tag tyckte jag det var ganska jobbigt faktiskt. Det var länge sedan men på 90-talet när jag höll på med min skådespelarkarriär och var ute på jobb då var det väl inte alltid så där kul alla gånger att höra om den där Olyckan. Det var länge sedan, nu är det okej. Nu tycker jag bara det är kul, det var ju bra liksom.

FOTO: TT

Annons