Läskiga bilder på Letizia av Spanien chockar

Håller kung Felipes fru Letizia på att tyna bort? Nytagna bilder visar en mycket mager drottning med överarmar nästan smalare än underarmarna.

Drottning Letizias, 45, dieter har varit omskrivna och europeiska tidningar har länge rapporterat om hennes stundtals mycket slanka lekamen och insjunkna kinder. Under ett officiellt framträdande i Spanien nyligen dök Letizia upp i ärmlös klänning och genast hamnade drottningens magra armar i fokus. Hur mår hon egentligen? Har hon inget underhudsfett alls? Hur lite äter hon?

Att vara prinsessa och ständigt i människors blickfång innebär en enorm press. Letizia har varit alarmerande smal i perioder och många har oroat sig nu för att hon drabbats av ätstörningar. Sedan 2004 är Letizia gift med kung Felipe. Innan dess var hon gift med Alonso Guerrero y Pérez. Innan Letizia mötte dåvarande kronprins Felipe var hon en av Spaniens mest kända tv-reportrar och nyhetsuppläsare. I juni 2014 kröntes Felipe VI och Letizia till kung och drottning av Spanien. Tillsammans har de döttrarna Leonor, snart 11 , och Sofia, 9.

Letizia med maken Felipe och döttrarna Leonor och Sofia.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofias skönhetsingrepp alla pratar om!

Foto: Stella, IBL

SENASTE NYTT!