TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Lars Lerins okända bråk med maken Junior – berättar i Hellenius hörna

30 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Lars Lerin Hellenius hörna
Lars Lerin och maken Junior har varit gifta i 11 år.
I en intervju i Hellenius hörna berättar konstnären nu om de okända bråken med maken.
– Väldigt otrevlig, säger han.
Annons
Här är allt du vill veta om konstnären Lars LerinBrand logo
Här är allt du vill veta om konstnären Lars Lerin

Lars Lerin är känd som en av Sveriges mest älskade konstnärer och blir ofta uppmärksammad för sin värme och lugna sätt att prata. År 2018 fick han även sitt egna tv-program Lerins lärningar som bara efter några avsnitt gjorde stor succé landet över, och när han tidigare i höst blev utvald till årets julvärd i SVT var det många som jublade.

Men vid sidan av alla framgångar håller konstnären även sitt familjeliv väldigt kärt. Tillsammans med maken Junior har han nämligen sönerna Rafael och Gabriel, och han har många gånger pratat om tacksamheten han känner gentemot sin familj. I en intervju i Hellenius hörna berättar han nu om livet med Junior och deras söner, och hur han är som pappa.

– Jag är väl lite mesig antagligen för jag har svårt att var sträng och säga ifrån, men då tänker jag att vi är två föräldrar och den andra är ju lite mer argsint sådär, säger han och syftar på Juniors temperament.

Annons

David undrar då om det är Junior som håller lite ordning och reda på barnen medan Lars bara köper massa presenter till dem, men riktigt så är det inte heller.

– Jag tycker ju inte att de ska ha så mycket grejer, men då tror jag att Junior dövar sitt samvete med att han köper massa plastleksaker. Och då är det ju sånna där som låter, det är inte roligt, säger han.

Lars Lerin om bråken med maken Junior

När Lars berättar att han har svårt att vara sträng och säga ifrån är David Hellenius inte särskilt förvånad. Han har nämligen reagerat på Lars lugna röst och sätt att prata, och tror därefter inte att han kan låta arg.

– Jag har en liten tes Lars, jag som verkligen tittar på dina tv-program och tycker så mycket om dem, och det är ju framförallt din röst. Den är ju så behaglig. Och jag har kommit fram till att du inte kan låta elak eller arg, säger David.

Annons

Men det håller inte riktigt Lars med om. Han har tydligen en helt annan verklighet.

– Men det är ju för att jag är så hämmad med känslor och sådär, säger han innan han fortsätter med att berätta om bråken med maken:

– För hemma kan jag ju ryta till när Junior håller på. Då är jag ju väldigt otrevlig alltså.

Annons