LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars Lerins bråk med Junior – hemska situationen: ”Ingen annan lösning”

08 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Lars Lerin och Junior
Lars Lerin öppnar upp om det stora bråket med Junior som skakade familjen:
– Det här funkar inte längre, det är nog bättre att vi går åt olika håll.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Junior om kampen med tvillingarnaBrand logo
Junior om kampen med tvillingarna

Lars Lerin, 69, och maken Manoel "Junior" Marques, 46, lever ett stillsamt familjeliv på Hammarö strax söder om Karlstad. Parets tillvaro har dock inte alltid varit stillsam och lugn. I en intervju berättade Lars om bråket som skakade om familjen.

Lars Lerin om bråken med Junior: ”Det här funkar inte längre”

Lars och Junior har fått kompromissa en hel del när det gäller både inredning och barnuppfostran för att få förhållandet att fungera. De är varandras totala motsatser och Lars berättade om den gången bråken eskalerade så pass att han ansökte om skilsmässa.

– Junior kan blossa upp i raseri över smågrejer men sedan lägger han det snabbt bakom sig. Hos mig går konflikter mycket djupare än vad det gör för honom. Jag ruvar på oförrätter och blir nästan hämndlysten om någonting har fått mig att känna mig kränkt, berättade Lars för Hemmets journal.

Det var Lars hämndlystna sida och en släng av impulsivitet fick honom att skicka iväg en skilsmässoansökan.

Annons

– Just då såg jag ingen annan lösning än skilsmässa. ”Det här funkar inte längre, det är nog bättre att vi går åt olika håll”, tänkte jag.

Lars Lerin glömde bort skilsmässoansökan

Som tur är var bråket snabbt glömt och kärleken mellan paret vann över alla tidigare oförätter. Lars mindes inte ens att han skickat in ansökan förrän kvällspressen nosade upp det och ringde både honom och maken Junior. Junior hade ingen aning om att det fanns någon skilsmässoansökan.

– Det var Aftonbladet som ringde till mig och talade om att vi skulle skilja oss, påminner sig Junior med ett leende. Men jag förklarade för reportern att allt var bra mellan oss nu och att det var veckan före som vi hade grälat lite grann, berättade Junior.

När Lars påmindes om sin ansökan av kvällspressen fick han att bråttom att ringa tingsrätten och dra tillbaka sin ansökan.

– Jag satt i godan ro och målade ute i ateljén när Expressen ringde och påminde mig. Då fick jag bråttom att kontakta tingsrätten och återkalla ansökan. Händelsen lärde mig läxan att bli mer försiktig och inte vara så känslostyrd, sa Lars till Hemmets journal.

FOTO: TT

Annons