LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars Lerins make rasande – Junior har fått nog: ”Helt oacceptabelt”

04 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Lars Lerin och Junior Lerin
Kända konstnären Lars Lerin och maken Junior öppnar upp om konflikter i relationen.
Från impulsiva skilsmässoansökningar till djupa olikheter i synen på barnuppfostran - paret talar ut om hur de lyckats navigera genom kärlekens svåra farvatten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars Lerins okända relation med Monica Zetterlund: Hon ville kyssa migBrand logo
Lars Lerins okända relation med Monica Zetterlund: Hon ville kyssa mig

Makarna Lars Lerin och Junior Lerin träffades över internet 2007, och 2009 blev de äkta makar. Tillsammans har de fyra barn och kärleken verkar fortsatt vara stark mellan de två trots att det stormat i relationen ibland.

I en ny intervju berättar Lars och Junior om relationen, och hur de lyckats hålla ihop så länge trots att de är varandras motsatser.

Lars Lerins äktenskapliga berg och dalbana: Kärlek kontra konflikt

De största konflikterna i relationen handlar om föräldraskapet. Lars kommer från ett hem där han kunde göra nästan vad han ville medan Junior uppfostrades på ett mer auktoritärt vis. Detta har gjort att paret har olika syn på hur de ska uppfostra sina barn.

– Jag är uppväxt i en fri anda där jag i stort sett fick göra vad jag ville och hade en kompisrelation till min mamma. Juniors föräldrar var mycket mer auktoritära. Därför har vi lite olika syn på hur barnuppfostran ska gå till. Jag är den där humoristiska pappan som skojar och skrattar med barnen. Om de ger mig fingret eller på annat sätt uppför sig illa har jag svårt att ta det på allvar, berättade Lars för Hemmets journal.

Annons

Även om Lars ibland kan vifta bort när barnen beter sig illa ser Junior saken på ett helt annat sätt.

– För mig är sådant där beteende hemskt. Att exempelvis kalla Lars för gubbe, som vår yngsta son gjorde häromdagen, är helt oacceptabelt i mina ögon. Jag tycker att barn ska visa respekt mot vuxna, förklarade Junior.

Lars Lerin kämpar emot hämndlystnaden

Få missade nog Lars Lerins impulsiva skilsmässoansökan som han drog tillbaka när kvällspressen påminde honom om att han faktiskt skickat in den. Det blev en stor nyhet och talar kanske om hur Lars impulsivitet kan te sig i en relation. En annan sak Lars försöker bli bättre på i relationen är att inte vara så långsint.

– Junior kan blossa upp i raseri över smågrejer men sedan lägger han det snabbt bakom sig. Hos mig går konflikter mycket djupare än vad det gör för honom. Jag ruvar på oförrätter och blir nästan hämndlysten om någonting har fått mig att känna mig kränkt, sa Lars till Hemmets journal.

Trots konflikter är kärleken stark och paret har lärt sig konsten att kompromissa och finna charm i varandras olikheter.

FOTO: TT

Annons