TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Lars Lerins bebisavslöjande – hållit sitt andra barn hemligt i 1,5 år

12 jan, 2018 
AvOla Brising
För ett år sedan var konstnärens sambo Junior i Brasilien och hämtade sin biologiske son Rafael. Om en vecka kommer Rafaels lillebror Gabriel – och Lars Lerin blir därmed tvåbarnspappa.
Annons

I säsongspremiären av ”Skavlan” som sänds i SVT ikväll avslöjar konstnären och programledaren Lars Lerin, 63, och hans brasilianske sambo Manoel ”Junior” Marques, 40, att de väntar sitt andra barn. Om en vecka åker Junior hem till Brasilien. Han berättar:

– Jag ska åka till Brasilien och hämta mitt andra barn, Gabriel. Han är ett år och tre månader och ska komma med mig i mitten av februari.

Paret fick sitt första barn Rafael, 2, 2016. Gabriel är hans biologiska lillebror och Junior alltså biologisk pappa till bägge pojkarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blir dubbel glädje hemma. Rafael gör våra liv underbart och så kommer Gabriel och kompletterar. De kan trivas med varandra och leka. Det är glädje hela livet hemma, förklarar Junior.

Fredrik Skavlan, 51, poängterar att Junior är biologisk far till båda pojkarna, men frågar om inte Lars också har en viktig roll i det hela, varpå Lars skämtsamt svarar:

– Du vet för mig kan de lika gärna komma med storken. Jag vet ju inte.

Lars lyssnar på när Junior pratar om deras barn.

Junior avslöjar sedan att han inte är nöjd ännu. Han vill ha ännu fler barn:

– Jag vill ha fem. Jag tycker att om man lever måste man njuta av livet.

Annons

Själv inflikar den 63-årige konstnären att han inte har så mycket att tillägga:

– Jag tackar och tar emot. Det är ju lite i senaste laget i och för sig… Jag tycker det är väldigt roligt med barn, men hade ju aldrig räknat med det från början. Det är en väldig överraskning.

Det är mest Junior som haft kontakt med den nye sonen. Han fortsätter:

– Lars var i Brasilien när han var tre månader, men jag var där när han föddes och sen har jag varit där tre gånger till. Han bor med min syster.

Om rollfördelningen som föräldrar hemma säger Lars:

– Det är Junior som bestämmer även i det. Du vet, jag är liksom inte lagd åt det där hållet att jag måste säga ifrån, men ändå är det också han som liksom är mest populär i familjen, trots att han sätter gränser. Jag försöker muta den här ungen med kex och så där, men det hjälper inte. Det är Junior som gäller.

Foto: SVT

Annons