TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här träffar Lars Lerin sin son för första gången

11 jan, 2017 
Malin Ljung
Lars Lerin är van vid att träffa människor. Men när han skulle träffa sin son för första gången brast det för SVT-profilen. "Jag är lite halvt skräckslagen", säger han.
Annons

Kristallen-vinnaren och konstnären Lars Lerins, 62, familj utökades under sommaren med sonen Rafael, 17 månader. Det är Lerins make Manoel “Junior” Marques Lerins  biologiska son.

Nu visar SVT-profilen upp det allra första mötet med sonen i premiären av “Vänligen Lars Lerin” i SVT. Och Lerin håller inte inne med känslostormen han känner innan han ska möta upp maken Manoel “Junior” Marques och lille Rafael på flygplatsen.

– Jag är lite halvt skräckslagen. Allt på en gång. Jag kan inte riktigt ta in det här för det är så stort för mig. För jag har ju aldrig tänkt att jag ska ha barn, säger han i ett klipp på Facebook.

lerin3bebis
Lars Lerin beskriver sig själv som “halvt skräckslagen” inför sitt första möte med sonen Rafael.

När han anlänt till flygplatsens vänthall utvecklar han overklighetskänslorna ytterligare:

– Jag fattar inte att Rafael är med här i Sverige nu, säger han och tar sig själv för ansiktet.

Annons

Konstnären behövde dock inte vänta särskilt länge förrän han för första gången får träffa den lille. Ett ögonblick som onekligen blir känslosamt.

– Nej nej nej, det går inte. Men herregud, älskling,utbrister Lars när han får se sin make “Junior” komma ut från gaten med sonen Rafael i en bärsele på magen.

lerin2bebis
Känslorna flödade när familjen Lerin var samlad för första gången.

I ett annat klipp som visas upp på Facebook vandrar Lars Lerin runt hemma i köket med Rafael i famnen, och verkar onekligen lugnare än när sonen anlände till Sverige från Brasilien. Och han har en klar vision om vad han vill ge Rafael.

– Jag känner bara att jag vill försöka få honom att bli så glad och lycklig i sig själv som möjligt.

“Vänligen Lars Lerin” sänds på onsdagar klockan 21.00 i SVT1.

FOTO: Faksimil SVT

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons