Här träffar Lars Lerin sin son för första gången

Lars Lerin är van vid att träffa människor. Men när han skulle träffa sin son för första gången brast det för SVT-profilen. "Jag är lite halvt skräckslagen", säger han.

Kristallen-vinnaren och konstnären Lars Lerins, 62, familj utökades under sommaren med sonen Rafael, 17 månader. Det är Lerins make Manoel “Junior” Marques Lerins  biologiska son.

Nu visar SVT-profilen upp det allra första mötet med sonen i premiären av “Vänligen Lars Lerin” i SVT. Och Lerin håller inte inne med känslostormen han känner innan han ska möta upp maken Manoel “Junior” Marques och lille Rafael på flygplatsen.

– Jag är lite halvt skräckslagen. Allt på en gång. Jag kan inte riktigt ta in det här för det är så stort för mig. För jag har ju aldrig tänkt att jag ska ha barn, säger han i ett klipp på Facebook.

lerin3bebis

Lars Lerin beskriver sig själv som “halvt skräckslagen” inför sitt första möte med sonen Rafael.

När han anlänt till flygplatsens vänthall utvecklar han overklighetskänslorna ytterligare:

– Jag fattar inte att Rafael är med här i Sverige nu, säger han och tar sig själv för ansiktet.

LÄS OCKSÅ: Gravida Sanna Bråding avslöjar vem pappan är 

Konstnären behövde dock inte vänta särskilt länge förrän han för första gången får träffa den lille. Ett ögonblick som onekligen blir känslosamt.

– Nej nej nej, det går inte. Men herregud, älskling,utbrister Lars när han får se sin make “Junior” komma ut från gaten med sonen Rafael i en bärsele på magen.

lerin2bebis

Känslorna flödade när familjen Lerin var samlad för första gången.

I ett annat klipp som visas upp på Facebook vandrar Lars Lerin runt hemma i köket med Rafael i famnen, och verkar onekligen lugnare än när sonen anlände till Sverige från Brasilien. Och han har en klar vision om vad han vill ge Rafael.

– Jag känner bara att jag vill försöka få honom att bli så glad och lycklig i sig själv som möjligt.

“Vänligen Lars Lerin” sänds på onsdagar klockan 21.00 i SVT1.

LÄS OCKSÅ: Janet Jackson, 50, har blivit mamma

FOTO: Faksimil SVT

 

Senaste nytt