ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars Lerin och Juniors stora familjelycka – avslöjandet om privatlivet

02 sep, 2023 
Simon Lundh
Lars Lerin och Junior har varit ett par under en längre tid.
Tillsammans har de fyra barn och nu visar de återigen upp familjelyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför saknas Lars Lerin – splittringen från maken JuniorBrand logo
Därför saknas Lars Lerin – splittringen från maken Junior

Makarna Manoel "Junior" Marques, 46 och Lars Lerin, 69 hittade varandra 2007 och sedan uppstod kärlek mellan paret. Två år senare gifte de sig och blev äkta makar.

14 år efter de sa ja till varandra har det hänt en hel del, familjelivet har blomstrat och paret har de fyra baren Iris, Gerd, Rafael och Gabriel tillsammans.

Lars Lerin och Juniors familjelycka under sommaren

Hela familjen verkar ha spenderat en del tid ihop under sommaren. För Hänt berättar Junior om hur de senaste månaderna har varit.

"Sommaren var underbar, barnen älskar sommarhuset i Fjällbacka", skriver Junior i ett meddelande till Hänt.

När sommaren lider mot sitt slut är det i vanlig ordning tid för den prestigefulla galan Kristallen. Men på röda mattan dök Junior upp ensam, utan Lars vid sin sida. Anledningen var däremot inte mer dramatisk än att någon behövde ta hand om de fyra barnen.

Vilket Junior berättade för Hänt redan innan galan gick av stapeln.

Annons

”Jag mår bra, vi har 4 barn ibland är det svårt, vi går båda ut tillsammans, men man måste ta hand om barnen hemma”, skrev Junior då.

Lars Lerins lycka i relationen med Junior: "Det är faktiskt ganska häftigt"

Lars har i en tidigare intervju med Aftonbladet, berättat om hur lycklig han är att han tillslut hittade kärleken i Junior.

– Det är stort, och jag fattar inte riktigt hur det har gått till egentligen. Det är faktiskt ganska häftigt. Ibland kan jag inte riktigt fatta hur livet kunde bli så här, för det såg så mörkt ut ett tag. Jag är så tacksam över att jag i sen ålder fick en familj, sa han då han till tidningen.

Men det är inte bara Lars som är nöjd med hur allt blev. Även Junior har tidigare berättat för Hänt om sin kärlek till Lars.

”Vi är väldigt lyckliga tillsammans. Det finns 16 år av mycket kärlek och vi byggde en vacker kärlekshistoria tillsammans, som gav oss 4 barn som vi älskar väldigt mycket. Jag önskar min älskade Lars många år i livet med hälsa och lycka, vår kärlek är evig för en livstid.”, skrev Junior då i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons