ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lars "Lasseman" Larsson visar upp lyxköpet – här är hans Porsche

08 jan, 2023 
LASSEMAN
Lasseman och hustrun Therese är mitt uppe i en renovering och huset ser ut att bli rena rama lyxvillan.
Men nu visar de även upp en annan lyxig ägodel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Lars "Lasseman" Larsson, 50, är en av medlemmarna i Arvingarna tillsammans med Casper Janebrink, 52, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54.

Under hösten har de gjort succé med krogshowen I love Arvingarna och nyligen kom nästa glädjebesked. Showen kommer nämligen till Stockholm i mars och sedan är de tillbaka igen på hemmaplan i Göteborg för ytterligare shower.

När Lasseman inte uppträder med Arvingarna har han fullt upp på det privata planet. Han och hustrun Therese Larsson, 48, har nämligen fullt upp med husprojektet hemma i Ängsholmen.

Annons

Därför flyttade Lasseman och Therese

Förra året såldes deras tv-kända hus där Lassemans altan och Lassemans jul brukar spelas in. Istället la de vantarna på ett annat projekt bara några hundra meter bort.

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, berättade Therese för Hänt.

Och trots att det nya huset på Ängholmen i Göteborg inte behövde renoveras upp hade paret ändå planer att fixa till huset.

– Det här huset som vi bor i nu blir ju vårat tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, sa Therese.

Visar upp lyx-köpet – bilden avslöjar

I skrivande stund har paret kommit långt i bygget och hela utbyggnaden är i princip klar men något som återstår är att fixa alla fönster.

”Att få tätt mellan tillbyggnad och befintligt hus kan ha sina utmaningar.Här går det nya plåttaket lite för högt vilket gör att vi ska byta ett fönster till ett mindre. Fönstret står i garaget men dessvärre har vi inte prioriterat att byta det utan riktat in oss på att få tillbyggnaden hyfsat klar utvändigt.Regn och blåst är det ju en del av och för att det inte ska bli blött in emellan har vi fått göra en tillfällig lösning som behöver ses över emellanåt. Inom kort är det prio på att sätta in det mindre fönstret och få tätt.”, förklarar paret på Instagram.

Men detta är inte det enda lyxiga som paret kan visa upp. Nu visar de upp lyxbilen och det är inte något annat än av det dyra märket Porsche.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons