Lars Kepler-parets äldsta döttrar har vuxit upp – så ser de ut idag

Lars Kepler-paret med familj

Karin Törnblom/TT, Berit Roald
Författar-paret Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril, som ligger bakom Lars Kepler-böckerna är idag svindlande rika. Tillsammans har de döttrarna Saga, Julia och Nora. Nu har de två äldsta döttrarna vuxit upp. Så här ser de ut idag!
Slå på ljud

Lars Keplers böcker om polisen Joona Linna har sålts i 8 miljoner exemplar i 40 länder och planen är att hela deckarsviten ska göras till filmer. Hittills har boken Hypnositören blivit till film och i huvudrollerna finns inga mindre än Mikael Persbrandt, 57, och Lena Olin, 65. Ett tag var det även tal om att göra en Hollywood-version av filmen, men det blev aldrig av.

De blodiga berättelserna har gjort författar-paret Alexandra Coelho Ahndoril, 54 och Alexander Ahndoril, 53, stormrika. Paret går under pseudonymen Lars Kepler.

Sedan 2010 har deckarna dragit in sammanlagt 84,2 miljoner kronor till parets företag Green Eyes Fiction och Green Eyes Vision. Företagen har på samma tid gjort en vinst på 50,2 miljoner kronor.

I siffrorna ingår de fem första böckerna om Joona Linna samt den fristående deckaren Playground. Boken Kaninjägaren, som kom ut hösten 2016, är dock inte inräknat i resultatet.

Familjen Ahndoril bodde på 23 kvadratmeter

Innan paret blev rika bodde de på 23 kvadratmeter och då skrev makarna böcker var för sig. Deras böcker fick bra omdömen från kritikerna men sälj-mässigt tog det aldrig riktigt någon fart. Paret har berättat att de i åtta år bodde i en lägenhet på 23 kvadratmeter och hankade sig fram med stipendier och olika uppdrag som författare, recensent och lärare.

– Det som hänt är främst att vi har råd att skriva på heltid nu, att vi inte behöver ta jobb vid sidan om. Och att vi inte måste oroa oss för pengar som förut, då blev det knepigt när alla tre ungarna behövde nya vinteroveraller, stövlar och skridskor, berättade paret för Expressen för några år sedan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så ser döttrarna Saga och Julia ut idag

Men det är inte bara framgången som växt, även döttrarna Saga, 20, Julia, 19 och Nora, 15, har hunnit växa upp. Alla döttrarna bor fortfarande hemma med föräldrarna i en lägenhet i centrala Stockholm. Men utöver familjens hem äger de även en lägenhet i Portugal och en lyxvilla med havsutsikt som har ett värde på 18 miljoner kronor.

Den äldsta dottern Saga har idag hunnit fylla 20 år och hon engagerar sig en del i att göra sina egna filmer på vimeo. Så här ser hon ut idag!

Den andra dottern Julia är idag 19 år och har därmed nyligen tagit studenten. Så här ser hon ut nu!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: Karin Törnblom/TT, Berit Roald

SENASTE NYTT!