TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lance Hedmans nya kärleksinsikt efter Paow: ”Hade fel”

05 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Lance Hedman insikt efter uppbrottet från Paulina Paow Danielsson
Efter uppbrottet från Paulina ”Paow” Danielsson har Lancelot ”Lance” Hedman förstått att hans känslor inte var så starka som han trodde.
Annons

Kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman, 18, och bloggaren samt tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 25, hade en mycket omskriven kärleksrelation som fick ett definitivt slut i mars tidigare i år, efter några kortare uppbrott under förhållandet.

När exparet träffades dröjde det bara ett par dagar innan de förstod att de ville vara med varandra. Lance Hedman kallade även Paow för sin första stora kärlek. Senare förklarade han i en frågestund på Instagram story att han är en person som blir kär väldigt snabbt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I efterhand ångrar han dock förhållandet med bloggaren, vilket han berättat om i tidningen Nöjesguiden. Han berättade även att han är trött på att prata om deras relation.

– Det kan inte vara så mycket mer att vara intresserad av. Det var ett stort misstag i mitt liv. Det är allt jag har att säga, sa Lance om Paow till Nöjesguiden.

När Hänt träffar Lance förklarar han även att han hade fel när han sa att Paulina var hans stora kärlek.

Annons

– Det hade jag fel på faktiskt, för jag har känt riktigt kärlek efter henne, säger Lance till Hänt.

Vem det är Lance Hedman har känt riktig kärlek med vill han dock inte berätta. Han förklarar att det inte är ”någon man känner till”. Han förtydligar återigen hur felaktiga hans känslor för Paow var.

– Jag var mer betuttad än kär, säger han.

Just nu är Lance Hedman aktuell med realityserien Lance vs. Livet, där tittarna får följa Lance när han försöker hitta tillbaka till sig själv och det liv han vill leva efter ett förflutet han helst vill hålla för sig själv.

De fyra första avsnitten av Lance vs Livet ser du på Viafree.

FOTO: IBL

Annons