Artikeln innehåller reklamlänkar

Lance Hedman om nya livsbeslutet: ”Viktigt att hitta tillbaka”

Lance Hedman leva med munkar.

Lance Hedman Graaf berättar nu om det nya livsbeslutet för att hitta sig själv igen. Han och en vän ska besöka Thailand för att leva som munkar.

Efter uppbrottet från Paulina ”Paow” Danielsson, 24, bestämde sig Lance Hedman, 18, för att bara fokusera på sig själv och sin kampsport. Tanken var att gå från thaiboxning till MMA (Mixed martial arts).

– Det enda målet jag har det är att jag vill lyckas med min kampsport. Och sedan allt annat runt omkring det går liksom från dag till dag, berättade han i podcasten ”I sanningens namn”.

Men i sommar har Lance valt att sätta kampsportssatsningen åt sidan för att fokusera på sin andra stora passion: musiken.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Jag har varit i studion från tio till tio varje dag. Och så har jag tränat på morgonen. Mitt fokus har varit lite överallt, säger Lance till Expressen.

Nu känner han sig redo för att återgå till kampsporten på riktigt igen. Tidigare har han sagt att han inte tänker sluta förrän han blivit svensk mästare och världsmästare. Från och med nu ska han försöka hitta en balans mellan musiken och kampsporten.

– Jag gör det till hundra procent. Får jag en match så kommer jag att ta den. Får jag vara med i ett VM så kommer jag vara det. Men det blir svårare att ha två karriärer än en, säger han till Expressen.

Enligt Lance är det dock en bit kvar tills han kan vara på topp igen. Förutom musiken har sommaren även inneburit en hel del festande. I juli fyllde han 18 år. Han beskriver själv att ett hårt festande fått honom ur form.

Vägen tillbaka till formen och kämparglöden börjar på ett andligt sätt. Lance och vännen Linton ska flytta till Thailand och bo hos munkar. Munksoldater har genom historien varit kända för att vara otroligt vältränade och redo i närstrid. De förknippas också med meditation.

– Uppe i bergen utanför Chiang Rai. Vi får se hur länge jag klarar av det. Vi kommer att leva exakt som munkarna gör. Ha samma kläder, äta samma mat. Det är viktigt att hitta tillbaka till sig själv efter allt festande. Det är bra för hjärnan och kroppen, säger han.

LÄS OCKSÅ: Lance Hedmans nya kärleksavslöjande: ”Kommer aldrig någonsin…”

LÄS OCKSÅ: Alla tjatar om SPF och vi fortsätter – skaffa den ultimata dagkrämen

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!