Artikeln innehåller reklamlänkar

Lance Hedmans nya kärleksavslöjande: ”Kommer aldrig någonsin...”

Lance Hedmans nya kärleksavslöjande

Lance Hedman har varit singel sedan uppbrottet med Paulina ”Paow” Danielsson. Men nu börjar han sakna att vara i en relation.

I mars tog det slut mellan Lance Hedman Graaf, 18, och Paradise hotel-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24. Tiden de hade ihop var kärleksfull men stormig och efter uppbrottet haglade anklagelserna från båda håll om vad det var som fick deras förhållande att ta slut.

Efter många turer fram och tillbaka har de båda gått vidare. I juli avslöjade Lance att han börjat dejta igen. Denna gången i 18-åriga sångerskan och influencern My Malmström från Norrköping, men något kärleksförhållande har det inte blivit mellan dem.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Vi lärde känna varandra på sociala medier. My frågade om jag ville vara med i en musikvideo. Hon är skön att hänga med. Nu planerar vi dessutom att göra skojiga musikprojekt ihop, berättade Lance för Hänt i juli.

Att hitta kärleken igen var egentligen inte Lances högsta prioritering efter uppbrottet. Då ville han bara satsa på sig själv och kampsporten, som han fortfarande har stora drömmar inom.

Men nu verkar det rycka lite i hjärtat igen hos Lance. På Instagram story skriver han nu att han fortsatt är singel, men att det inte är hans önskan egentligen. När en följare frågar om han dejtar någon just nu svarar Lance nej.

”Men jag vill faktiskt ha en flickvän”, tillägger han.

Däremot är han fast besluten vid att hans nästa flickvän inte kommer vara någon som är känd.

”Kommer aldrig någonsin ha en relation med någon offentlig igen.. ifall jag inte blir jättekär”, berättar han.

Tidigare har Lance berättat att det bara tog några dagar efter att han träffat Paulina som de båda visste att de ville vara med varandra. Än i dag erkänner han att han snabbt blir förälskad.

”Jag hatar när man är för på, men jag blir kär väldigt snabbt”, skriver han.

Tiden får avgöra vem som fångar Lance hjärta härnäst. Men en sak som är säker är i alla fall att åldern inte spelar någon roll.

”Jag är ett starkt exempel på att det inte gör det. Mitt X var ju typ 30”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Paows ilska mot Lance efter uppbrottet – berättar om kärlekssveket

LÄS OCKSÅ: Därför älskar kändisarna (och vi!) sneakers

Foto: IBL

SENASTE NYTT!