TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Läkarens dom till Peter Jöback: Du får inte sjunga

05 jan, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Peter Jöback tvingades avbryta "Fantomen på operan"-föreställningen och söka läkarvård under onsdagen. Nu skriver han själv om händelsen, och läkarens dom.
Annons

“Fantomen på operan”-publiken på Cirkus i Stockholm fick sig en smärre chock under onsdagskvällen när huvudrollsinnehavaren Peter Jöback, 45, huxflux försvann från scenen i första akten och ersattes av John Martin Bengtsson.

Aftonbladet var först att rapportera om dramatiken som uppstod när Jöback tvingades söka läkarvård. Orsaken var att Jöback drabbats av plötsliga röstproblem. Informationen till publiken ska dock ha varit knapphändiga och ett tiotal personer valde att lämna nypremiären.

Ett dygn senare skriver huvudrollsinnehavaren själv om vad som hände. Tydligen ska han ha drabbats av stämbandsproblem som efter läkarbesök innebär att Peter Jöback nu ska vara sjukskriven.

“Jag har varit hos doktorn och måste vila och hoppas jag blir tillbaka så snart som möjligt”, skriver han bland annat på Instagram.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons