Charlotte Perrellis lyxiga present: ”Min man skämmer bort mig”

Charlotte Perrellis lyxiga present: ”Min man skämmer bort mig”

Charlotte Perrelli fyllde 42 år i fredags. Av maken Anders fick hon både på många dyra fina presenter och en stor överraskningsfest.

Charlotte Perrelli, 42, skriver om sin födelsedag den 7 oktober i sin blogg. Hon väcktes med sång och presenter på sängen av maken Anders Jensen, 39, och sonen Adrian, 3. Efter att ha lämnat sonen på dagis gick hon och Anders till ett kafé och åt en mysig frukost på tu man hand:

– Solen strålade och klarblå himmel. Krispigt i luften…. magiskt! Tack älskade Anders, berättar sångerskan.

Bland presenterna hon fick visar Charlotte upp en fransk lyxväska av märket Celiné vilken kostar cirka 16 400 kronor och förklarar:

– Min älskade man har som vanligt skämt bort mig med fantastiska presenter.

Men inte nog med det. På kvällen ställde han dessutom till med storslagen överraskningsfest.

– Ett glas champagne … sedan helt plötsligt stod alla där … ett heeelt gäng av fina vänner. Surprise party. Jag hade inte anat någonting alls. Anders började rodda fram mat, champagne och vin i massor … vilken kväll det blev, berättar Charlotte.

Det bjöds på skaldjurspasta, sallad, öl, vin och många av sångerskans kända kollegor var på plats för att fira henne. Däribland Peter Jöback, 45, Pernilla Wahlgren, 48, och Carola Häggkvist, 50, som kom med sin Jimmy Källqvist, 46.

Under festen sjöng födelsedagsbarnet duett med Carola och Pernilla körade. Hela sällskapet festade till långt in på natten. Pernilla berättar på Instagram att hon är trött dagen efter och lägger upp den här bilden av väninnorna:

Själv passar Charlotte på att tacka gästerna med en härlig bild från festen:

Foto: IBL, Instagram

Läs också: Charlotte Perrelli har satt ett mål: ”Jag ska banta 10 kilo”

FRÅN FÖRSTASIDAN