Laila Bagges utseendeförändring för Korosh Kananian

Korosh och Laila

Laila Bagge verkar upp över öronen förälskad i sin Korosh Kananian.
Nu visar hon upp en liten kärleksgest hon gjort för honom – som gäller hennes yttre.
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”
Slå på ljud

Laila Bagge är ständigt aktuell i något nytt – nu senast såg vi henne i Svenska Powerkvinnor där man fick följa hennes vardag.

Utöver de hör man henne även ständigt i Rixmorron Zoo, där hon underhåller lyssnarna med sin kollega Roger Nordin.

När hon inte jobbar tillbringar hon sin tid tillsammans med kärleken Korosh Kananian, 30, som hon driver skönhetsföretaget Kolai tillsammans med. I en intervju med Hälsoliv har hon berättat om förhållandet med den 18 år yngre pojkvännen.

– Vi firar sju år i november. Det är länge och känns helt sjukt att jag fortfarande är så himla lycklig och har den här passionen. Det är klart att vi har hamnat i en vardag, men inte i den vardagen jag trodde. När jag kommer hem kan jag känna pulsen för att jag ska få träffa Korosh. Det uppskattar jag. Jag trodde det skulle bli att man ger varandra den där pussen efter jobbet bara för att man alltid gjort det. Men vår puss betyder någonting och det känns i kroppen, sa hon då till Hälsoliv.

Laila Bagges kärleksknep med Korosh

Hon sa i samma intervju varför hon tror att de fortfarande är så lyckliga tillsammans och varför de lyckats bevara passionen.

– Vi har också roligt ihop och skrattar mycket. Korosh är väldigt omtänksam, stark, respektfull och lojal, det är viktigt för mig. Han tar mig på ett bra sätt. Vi respekterar varandra, kommunicerar och säger vad som är problemet. Det är klart att vi kan vara oense och bråka som andra par, men vi är duktiga på att komma fram till en lösning och förstå varandra, sa hon och la till:

– Om jag eller han går ut en kväll med kompisar, skickar vi alltid mess där vi skriver ”Tänker på dig ”eller ”Jag älskar dig” för att visa att vi finns i varandras tankar även om vi är ute. Fortfarande gör vi oss också fina för varandra.

Laila Bagges naglar – kärleksgesten till Korosh

Nu visar Laila upp en liten kärleksgest till sin älskling. Hon har nämligen skrivit hans namn på sina naglar. Det är RixMorron Zoo som lagt ut bilden på Instagram där de skriver: ”Happy Friday! Laila har gjort sig fredagsfin inför helgen! Swipea för att se den roliga detaljen! Kram Roger”

Se resultatet här:

FRÅN FÖRSTASIDAN