LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges sons utseendeförändring – så ser Liam ut idag

21 feb, 2024 
Linn Seipel
liam pitts laila bagge
Laila Bagges äldsta son Liam Pitts har verkligen vuxit upp!
Nu visar han upp stora utseendeförändringen på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMETBrand logo
Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMET

Radioprofilen Laila Bagge, 51, har två söner med två olika män. Den äldsta sonen Liam Pitts, 20, har hon tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Med Niclas Wahlgren har hon också sonen Kit Wahlgren, 12.

Relationerna med barnens pappor är sedan länge över och idag lever hon med sin 18 år yngre kärlek Korosh Kananian, 33. De har varit ett par i snart 10 år och bor i en lyxig villa på Lidingö i Stockholm. Det har dock inte alltid varit guld och gröna skogar med huset. Under senaste året har de nämligen upptäckt flera mindre härliga saker, såsom att källaren blivit fuktskadad och var full med svartmögel.

Annons

Sonen Liam bor också i huset tillsammans med mamma igen, då han tyckte det var för ensamt att bo själv.

– Jag flyttade tillbaka hem, det känns kul att vara hemma. Jag bodde själv ett tag. Men man är med familjen och det känns nice och lillebrorsan är hemma, så det är kul, har han tidigare berättat för Hänt.

Laila Bagge och Korosh Kananians stöd i Liam Pitts karriärsval

Liam har länge sysslat med kampsport och satsar nu stenhårt på MMA-karriären. Något styvpappan Korosh också ägnat sig åt.

– Han introducerade mig lite till det när jag var yngre så mycket av den passionen kan ju säkert komma från han. Sen har jag hållit på med kampsport sen jag var sex eller fem bast. Han var nog alltid ganska stor supporter utav det, ifrån det jag kommer ihåg iallafall. Jag kommer inte ihåg att han nån gång var emot det faktiskt, som morsan eller farsan var, har Liam tidigare sagt till Hänt.

Laila har varit öppen med att hon tycker att sonens karriärsval är lite jobbigt. Det är helt enkelt inte lätt att se sitt barn bli skadat på de sätt som sporten ändå kräver.

Annons

”Det är inte helt lätt att vara mamma och stå där bredvid men det är detta Liam vill och jag stöttar honom 100%! Som sagt hårt jobb, dedikation och ett jäkla pannben. Men också ett helt fantastiskt gäng med tränare, träningsvänner och klubb bakom som stöttar och pushar.”, har Laila tidigare skrivit i ett blogginlägg.

Liam Pitts utseendeförändring – efter all hård träning

All träning har vilket fall gett resultat – så här ser nämligen Liams kropp ut nu. Man förstår att det går bra för honom i ringen!

liam pitts

Foto: Charlotte Brunzell/TT, Instagram

Annons