Laila Bagges snuskiga miss – mitt i firandet: ”Så pinsamt”

Laila Bagges snuskiga miss – mitt i firandet: ”Så pinsamt”

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Det blev det nämligen inte en jul när Laila Bagge råkade ge sin 90-åriga mormor en julklapp som inte var anpassad till just henne. Det som var tänkt som en rolig grej blev helt enkelt inte så roligt – i alla fall inte för Laila.

Det nalkas ljuva juletider och med en knapp månad kvar till julafton flödar julkänslorna hos större delen av Sveriges befolkning. I radioprogrammet ”Rix MorronZoo” på Rix FM diskuterade programledarna Laila Bagge, 44, och Roger Nordin, 40, konstiga julklappar tidigare i veckan, och Laila passade då på att berätta om en mindre bekväm julklapp som hon råkade ge bort en jul.

– Det är är ju så pinsamt, inleder Laila.

Varje jul har hennes familj regeln att barnen får julklappar, medan de vuxna köper en julklapp som sedan vandrar runt i den så kallade ”julklappsleken”, där man inte har en aning om vilken klapp man slutligen får.

– Det är ju med alla mina syskon och deras respektive, så då tänkte jag att nu ska jag vara lite rolig och köpa ett lite snuskigt paket. Jag handlade allt från massagestavar, dildos, och allt sånt där roligt och tänkte att det här blir kul, fortsätter Laila.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Men vad Laila inte visste när hon inhandlade de snuskiga klapparna var att hennes 90-åriga mormor bestämt sig för att fira sin jul med Laila och co just detta år.

– När jag inser att mormor ska vara med på den här leken så blir jag lite såhär att ”vänta lite nu”, och mina syskon fattar ingenting men jag kan ju inte avslöja någonting.

Vi alla vet hur den här historien kommer att sluta va? Troligen. Oddsen på att just Lailas mormor ska få dessa snuskiga paket blir så klart av någon anledning mycket höga.

– När mormor då slutar upp med en dildo i handen och frågar vad det är för något så brister ju alla ut i skratt, var på jag vill bara lämna rummet.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge förd akut till sjukhus – stoppades från sändningen

LÄS OCKSÅ: Efter Bagges förlovning – nu berättar Laila om ex-makens kaosfrieri

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN