Artikeln innehåller reklamlänkar

Laila Bagges kritik mot Christer Sjögren i Så mycket bättre

Laila Bagges kritik mot Christer Sjögrens beteende i Så mycket bättre

I helgen var det Louise Hoffstens dag i Så mycket bättre. Men Laila Bagge har en del att säga om hur en av deltagarna i programmet betedde sig under dagen.

Årets omgång av Så mycket bättre är i full gång. I helgen var det 53-åriga Louise Hoffstens dag och hon fick höra sina låtar framförda av de övriga artisterna. Christer Sjögren, 68, Charlotte Perrelli, 44, Eric Gadd, 53, Stor, 31, Linnéa Henriksson, 31, och Albin Lee Meldau, 30, gjorde alla sina egna tolkningar av bluessångerskans låtar.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Louise Hoffstens dag i Så mycket bättre blev känslosam och hon berättade bland annat om hur sjukdomen MS påverkar hennes liv.

I radioprogrammet Rix Morronzoo diskuterar Laila Bagge, 45, och Roger Nordin, 41, helgen program och de är överens om att det framfördes många fina versioner av Louise Hoffstens låtar.

Men Laila Bagge tycker att en av artisterna tog för mycket utrymme.

– Jag måste säga, vad är det med de här männen som är över 50 år? 50 plus. Jag tycket att det är, “se mig, hör mig”. Man har inte den här känslan när man berättar någonting, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo.

– Du tänker på Christer Sjögren nu, säger Roger Nordin.

– Han bara brakar på. Ingen känsla, inget ta in stämningen och att hon har haft det svårt. Det här kanske har varit jättejobbigt för henne. Utan, han bara kör på och pratar om sig själv och skämtar bort grejer, säger Laila Bagge.

Roger Nordin försvarar Christer Sjögren och säger att han nog inte menar något illa. Det tycker dock Laila Bagge inte är någon ursäkt.

– Nej, han menar inget illa. Men någonstans måste man ändå lära sig att vara lite finkänslig. Det handlar inte bara om dig hela tiden, det kan vara andra som har haft problem. Och det här var ju hennes program. Då kan jag tycka så här, sätt dig tillbaka lite och ta in lite, säger Laila Bagge.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Louise Hoffsten om kampen i Så mycket bättre

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges svar efter hårda kritiken: ”Behandlar dom väl”

FOTO: Ibl, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN