TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagges oro över hälsan – efter dramatiska olyckan

17 okt, 2020 
Laila Bagge
Laila Bagge skadade sig ordentligt under en olycka i hemmet tidigare i veckan.
Nu berättar hon om oron över hälsan – efter att genomfört flera tester.
Riktigt otäckt”, skriver Laila på sin blogg.
Annons

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, föll i måndags handlöst i golvet och slog sid ordentligt. Redan från det att hon vaknade kände hon sig yr, trots detta fortsatte hon upp för att göra sig i ordning inför jobbdagen. Men med en smäll dök hon rakt ner i badrumsgolvet.

Smärtan i käken efter hårda smällen

Delar av tre tänder hade slagits ut och Laila fick även sy flera stygn i hakan. Även Lailas käke hade fått en rejäl smäll och till en början stod det oklart om hon skulle tvingas opereras. Laila förklarade att käken hade fått en så pass allvarlig smäll att hon varken kunde bita ihop munnen eller öppna den ordentligt. Under onsdagen var Laila plötsligt tillbaka i Rix FM, där kunde hon berätta att det inte blir någon operation.

Efter radiosändningen skrev hon ett inlägg på Instagram där hon förklarade att det var viktigt att hålla käken igång genom att prata även om det gjorde väldigt ont. Hon hade även satt på sig ett munskydd då hon ännu inte har fått fixa de avslagna tänderna. Laila hade över fått övningar för käken som hon nu ska göra, samt fått anpassa sin vardag rejält.

Annons

”Innan käken är på plats så blir det flytande föda och om någon vecka får jag fixa mina tänder”, skrev Laila i inlägget.

”Riktigt otäckt när jag tänker på att det hade kunnat gå så mycket värre”

I ett nytt blogginlägg har nu Laila återigen utryckt sin stora glädje över att kunna arbeta igen. Men hon delar också med sig av en oro, det var nämligen oklart till en början vad svimningen egentligen berodde på.

”Hur som helst så orsaken till att jag svimmade var vad jag själv trodde att jag var uttorkad/vätskebrist. Men eftersom jag svimmat ett par gånger tidigare så ville man ta ett 24h EKG på mig för att helt utesluta att det inte hade med hjärtat att göra. Det var skönt att de gjorde så ändå även om jag själv är rätt säker på att det inte har med hjärtat att göra”, skriver Laila och fortsätter:

”Så i ett dygn gick jag runt med elektroder på mig och en dosa som mätte hjärtat. Men allt såg bra ut. Skönt!”

Framåt fokuserar nu Laila på att få i sig tillräckligt med vatten för att inte riskera att något liknande sker igen.

Har nu verkligen lärt mig en läxa av allt detta. Riktigt otäckt när jag tänker på att det hade kunnat gå så mycket värre. Det sätter perspektiv på tillvaron och jag är väldigt tacksam för att det ”bara” blev de här skadorna. Så jag har nu skaffat mig en app som säger till när jag ska dricka. En påminnelse.”

Annons