TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagges oro i relationen med Korosh Kananian

27 mar, 2020 
Laila Bagge och Korosh Kananian
Trots fem år tillsammans sviktar Laila Bagges tillit till kärleken Korosh Kananian.
Nu berättar TV- och radioprofilen om rädslan över att förlora pojkvännen.
– Han kommer att dra, om vi inte reder ut det, säger hon till Amelia.
Annons
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”Brand logo
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”

Efter att ha varit gift två gånger hittade tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, kärleken i Korosh Kananian, 29, för fem år sedan. Paret har sedan dess delat öppet med sig om känslorna för varandra och Korosh har även synts en hel del i Lailas tidigare realityserie Lailaland. Trots Laila och Koroshs starka kärlek till varandra har de tidigare varit öppna med att bröllop inte är något som de är sugna på.

– Man ska aldrig säga aldrig, men vi kommer aldrig gifta oss i kyrkan med präst och grejer. I så fall kanske man har en tillställning med vänner och så säger man att ”nu gifter vi oss”, sa Laila Bagge i en sändning av Rix Morronzoo.

Barnplanerna som lades på is

Laila har från sina två tidigare äktenskap sönerna Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, och har varit öppen med sin rädsla kring att Korosh skulle lämna henne ifall hon inte kunde bli gravid igen.

– Att bli lämnad för att inte kunna få ett barn, att hans längtan efter barn tar över och att han skulle lämna dig därför. Det är en rädsla, har Laila tidigare sagt i Lailaland.

Annons

Korosh försäkrade Laila om att så inte var fallet och tittarna fick under den andra säsongens gång följa parets gravidkamp. När det var dags för den tredje säsongen av programmet berättade Laila att barnplanerna var lagda på is.

– Vi har inte lika bråttom längre. Jag är inte är purung, så det är klart, vi har väl bråttom, men ändå inte så som vi hade tidigare. Vi har sagt att då väntar vi något år och sedan kollar vi igen vad vi känner, om vi vill fortsätta med det eller om vi struntar i det, sa Laila till Hänt under förra våren.

”Han kommer att dra”

Nu visar det sig dock att Laila fortfarande känner oro över att Korosh skulle vilja lämna henne, något som denna gång inte verkar bero på några barnplaner utan främst på hennes brist på tillit.

I en intervju med Amelia berättar hon om orostankarna och den återkommande bekräftelsen som Korosh därför ger henne.

– Jag är ständigt rädd för att förlora Korosh. Även om jag vet var jag har honom. Det kan ta sig olika uttryck. Exempelvis när vi tjafsar om något, då måste jag lösa konflikten där och då, på plats. Annars tror jag att han kommer att dra, om vi inte reder ut det. För mig är det viktigt att inte ha några olösta bråk, säger Laila Bagge till tidningen och fortsätter:

– Men nu har han lärt sig hur jag funkar på grund av mitt känslomässiga bagage. Han kan säga: ”Vi pratar om det om en timme. Jag kommer inte att lämna dig.”, säger Laila till tidningen.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT/ Pontus Orre/TT

Annons