Laila Bagges nya ord om krossade käken – efter allvarliga olyckan

Laila Bagge

TT/Instagram
Laila Bagge föll handlöst ner på badrumsgolvet och slog sönder både ett par tänder och sin käke.
Nu berättar radioprofilen om läkarnas besked gällande huruvida det blir operation eller inte.
Det gör jävligt ont”, skriver Laila.

Det var under måndagen som Laila Bagge, 47, plötsligt kollapsade i sitt hem och slog sig ordentligt. Pojkvännen Korosh Kananian hörde en duns och sprang in i badrummet, där han hittade en blodig Laila på golvet. Ambulans kom snabbt och Laila färdades till sjukhus akut.

Första orden efter olyckan

Delar av tre tänder hade slagits ut och Laila fick även sy flera stygn i hakan. Även Lailas käke hade fått en rejäl smäll och till en början stod det oklart om hon skulle tvingas opereras.

”Jag är lite orolig för käken. Det visade sig nämligen att jag även fått en fraktur i käken. Jag kan inte riktigt bita ihop eller öppna munnen. Det känns riktigt otäckt när jag tänker på det. Vilken smäll det måste ha varit. Fy!”, skrev Laila på sin blogg, där hon berättade om olyckan.

Laila Bagge skrev till en början att hon förmodligen skulle bli borta från jobbet på Rix FM ett par dagar. Men under onsdagsmorgonen fanns hon återigen på plats i studion och sända morgonradio med sina kollegor.

Laila förklarade då att det var just vätskebrist som orsakat att hon föll ihop och lovade att hon framöver ska bli bättre på att få i sig tillräckligt med vätska.

Laila Bagges besked om operationen

Nu delar Laila även med sig av en uppdatering om sitt mående – efter att ha fått besked från läkarna, detta till en bild på sig själv iklädd munskydd.

”Har på mig munskydd då jag ser värre ut idag och vill dels inte skrämma er eller fira halloween för tidigt... Igår fick jag reda på att jag inte behöver operera käken vilket jag är oerhört glad över. Frakturen i käken ska läka av sig självt och jag har fått rehabiliterings övningar för käken som jag ska göra!”, skriver Laila på Instagram och fortsätter:

”Ska inte sticka under stolen med att det gör ont för det gör jävligt ont, men med Alvedon och Ipren går det bra! Jag ska alltså hålla igång käken vilket passar bra då jag sänder radio och kan då fortsätta jobba! Men innan käken är på plats så blir det flytande föda och om någon vecka får jag fixa mina tänder.”

När Hänt når Laila berättar hon att det inte är helt smärtfritt att prata men att hon nu fokuserar på att bli återställd.

”När jag pratar är det ok men när jag gapar gör det ont tyvärr men måste göra det i rehabilitering syfte. Har fått övningar jag ska göra 5 gånger om dagen så förhoppningsvis lägger sig käken rätt efter att svullnaden gått ner!”, skriver Laila Bagge i ett meddelande till Hänt

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam