LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam

29 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Laila Bagges beslut för kärleken – efter sjukdomsbeskedet
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par i fem år och bor numera tillsammans i en villa på Lidingö.
Nu öppnar Laila upp om pojkvännen och hans relation till hennes söner, Kit Wahlgren och Liam Pitts.
”Inget jag tog för givet”, skriver hon.
Annons
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och LiamBrand logo
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam

Det var i helgen som Laila Bagges sambo Korosh Kananian fyllde 30 år, och självklart hade Laila gjort stora planer för sin älskling. Egentligen var planen att fira honom i den stora partystaden Las Vegas, men på grund av den rådande pandemin blev resan inställd och hon var istället tvungen att tänka om.

Trots att det inte blev som Laila först hade tänkt sig lyckades hon ändå lösa det väldigt bra, och Korosh fick en fin och rolig dag tillsammans med sina nära och kära. På Lailas blogg berättar hon om den fina dagen och överraskningen hon hade anordnat för sin pojkvän.

”Jag överraskade Korosh med en middag på Garpenbergs slott som vi båda blivit så förälskade i. Vi åkte dit i tron om att det bara skulle vara han och jag, en mysig weekend, men när vi kom fram var flera av Korosh närmsta vänner där och överraskade. Och Korosh blev väldigt glad och överraskad att se alla där”, skriver hon.

Annons

Korosh Kananians relation till sönerna

I samband med födelsedagen passar Laila Bagge på att hylla sin älskade. I ett inlägg skriver hon om kärleken hon känner för Korosh, och tacksamheten över hur han tagit sig an hennes barn som om det vore hans egna.

”Jag är så lycklig med dig, och älskar alla fina minnen vi skapar tillsammans! Att leva i nuet är vi båda bra på och även att vara ett team”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

”Lojalitet och familj är något vi båda värderar så högt och delar. Jag hade aldrig räknat med eller förväntat mig att du skulle kliva in i vår lilla familj och dela allt ansvar med mig när det gäller barnen. Jag vet att detta är en självklarhet för dig, men så ser verkligheten inte alltid ut och det var inget jag tog för givet utan bara kunde önska och hoppas på. Att se din fina relation med barnen och hur du ställer upp och finns där när dom behöver dig känns fantastiskt.”

Avslutningsvis skriver Laila Bagge hur mycket hon älskar sin pojkvän Korosh Kananian:

”Jag är så tacksam att du finns i mitt liv. För allt vi gör tillsammans, allt vi betyder för varandra. Jag älskar dig och säger än en gång grattis på födelsedagen.”

Annons