Laila Bagges nya ord om gravidkampen med Korosh: ”Ångrar”

Laila Bagge berättar att hon önskar att hon var yngre så att hon och Korosh Kananian skulle ha lättare att få barn.

Laila Bagge och Korosh Kananian har varit tillsammans i fem år och kärleken blomstrar. Men paret har länge försökt få barn utan att lyckats. Nu berättar Laila Bagge att hon önskar att åldersskillnaden mellan henne och Korosh vore mindre.

Snart har det gått fem år sedan managern och tv-profilen Laila Bagge, 46, träffade kärleken Korosh Kananian, 28. Paret bor tillsammans i en villa på Lidingö tillsammans med sönerna Liam Pitts, 15, och Kit Wahlgren, 8, som Laila har från tidigare relationer.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I våras berättade Laila Bagge att hon och Korosh Kananian inte kommer att gifta sig, trots att han är hennes livs kärlek. En av anledningarna är att Laila varit gift två gånger tidigare.

Tv-profilen var tidigare gift med Anders Bagge, 51, i sju år innan de skiljde sig 2001. Flera år senare gifte hon sig med Niclas Wahlgren, 53. Äktenskapet höll i fyra år innan de gick skilda vägar.

– Efter att ha varit gift två gånger, ska jag stå en tredje gång och lova och svära tills döden skiljer oss åt? Det känns inte trovärdigt. Det känns bara så ”åh, vad speciell jag känner mig att du vill gifta dig med mig också”, har Laila sagt till Hänt.

Laila och Korosh tuffa gravidkamp

Något giftermål blir det alltså inte, men paret har länge försökt få barn tillsammans. Det har dock visat sig vara svårt. I egna realityserien Lailaland har tittarna fått se hur Laila tar hormonsprutor i försök att bli gravid.

Men i våras berättade hon att de tagit en paus med detta.

– Barnplanerna har vi lagt på is just nu i och med att mina ägg inte funkar. Så det enda som går nu är ju i så fall donatorägg. Det innebär ju i stort sett att jag blir farkosten och det blir Korosh biologiska barn men inte mitt, men det blir ju det eftersom jag då blir mamma ändå så att säga, sa Laila Bagge då till Hänt.

Ångrar sin ålder

Till vardags är Laila Bagge programledare för Rix Morronzoo tillsammans med kollegan och vännen Roger Nordin, 42. I onsdagens program pratade kollegorna om saker som man ångrar i livet. Laila berättar då att hon ångrar sitt födelseår.

– Jag ångrar att jag är född 1972, säger Laila i Rix Morronzoo och fortsätter:

– Jag skulle vilja ha varit född lite senare om jag fått välja. För då hade inte åldersglappet varit så stort mellan mig och min sambo. Det kommer ju ändå en del komplikationer på grund av det, som barn och det här att jag är gammal och så vidare.

Roger Nordin protesterar då mot att Laila skulle vara gammal.

– För att få barn är jag det. Jag försöker och försöker, men det händer ju för fan inget, säger Laila Bagge.

FOTO: TT/Mickan Palmquist, TT, Eero Hannukainen