LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges katastrof med huset – problemen tar aldrig slut

31 jan, 2024 
I sommar är det två år sedan Laila Bagge upptäckte svartmögel i huset.
Sedan dess har motgångarna kommit som på löpande band och det är en uppgiven Laila som nu konstaterar det nya bakslaget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Det var under sommaren 2022 som Laila Bagge, 51, och pojkvännen Korosh Kananian, 33, satte igång med att renovera sitt hus. Tanken var en simpel renovering som bara inkluderade källare och vardagsrum.

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, har Laila berättat för Hänt.

Det har snart gått två år nu och renoveringen är dessvärre långt ifrån klar.

Laila Bagges nya bakslag – ett stort svart hål

I en ny intervju med Expressen berättar Laila att motgångarna kommer som på löpande band.

– Alltså mitt hus är en katastrof. Vår byggare har gått under jorden. Men det är en story för sig, säger hon och fortsätter:

Annons

– Utvändigt ser det ut som ett jävla byggprojekt hemma hos mig, för vi har dränerat och byggfirman har inte gjort jobbet klart.

Att bo i ett byggkaos i flera års tid är nog inte det roligaste. Att det dessutom ska kosta en förmögenhet är nog inte heller något man önskar ens sin värsta fiende.

– Hela fucking huset är ett enda stort jävla svart hål. Vi har svartmögel i hela källaren. Och det ska jag säga dig, att det inte är billigt att göra ny dränering, förklarar Laila.

Kampen mot klockan – kan vara förlorad

Inför vintern var det dessutom skarpt läge. Så kanske är det så att det som inte fick hända nu har hänt. Innan vintern var Laila nämligen orolig för att allt skulle frysa om det blir en kall vinter.

– Nu när det är kallt och tjälen är på ingång, då kämpar vi mot klockan. Har vi inte hunnit stänga grunden då så kommer allt frysa sönder, har Laila tidigare berättat i intervjuer.

– Det är fruktansvärt mycket kvar. Det tar ju lite på psyket det här kan jag säga, fortsatte hon.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Hänt

Annons