Laila Bagges hårda ord om Benjamin Ingrossos relation till Pernilla

Benjamin Ingrosso & Pernilla Wahlgren

Under morgonen gästade Benjamin Ingrosso Rix MorronZOO.
Men under intervjun säger han något om Pernilla Wahlgren som får Laila Bagge att reagera.
– Du får släppa navelsträngen nu, säger hon.

Under morgonen var det ingen annan än den numera Så mycket bättre-aktuella Benjamin Ingrosso som gästade Laila Bagge och Roger Nordin i RIX MorronZoo-studion.

I början av intervjun börjar de med att poängtera att sångaren är väldigt trött, och senare kommer det fram att det beror på att han av misstag råkade somna hos sina vänner Melina och Jacob Criborn dagen innan. Det har sedan tidigare varit känt att Benjamin har bott hos sina vänner och hans historia om den tidigare natten får Laila att utbrista:

– Vänta ett tag nu. Du har ju en egen lägenhet men du bor fortfarande hos ett kompispar som har ett spädbarn?!

Men Benjamin förklarar att så inte är fallet och fortsätter istället med att berätta hur det faktiskt gick till.

– Jag skulle sova hemma, men jag somnade i soffan. Så jag vaknar två inatt av att de har gått in i sovrummet och även fått med sig min laddare och jag märker att min mobil är död. Och jag kan ju inte gå in och väcka ett par med bebis. Så jag ligger lite halvvaken hela natten och hoppas på att jag inte ska försova mig, säger han.

Han berättar även att han numera bor i sin egna lägenhet sedan flera veckor tillbaka. Men det är när han berättar om sin första tid i lägenheten som Laila slänger en pik till sångaren.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Laila Bagges plötsliga pik till Benjamin Ingrosso

Den senaste tiden har Benjamin varit i full fart med renovering av sin lägenhet, men sedan två och en halv månad tillbaka har det varit klart.

– Jag har bott där nu i två och en halv månad. Jag älskar det, säger han.

Programledarna frågar honom hur ofta han har sovit där sedan dess varpå han svarar varje natt. Men när han får frågan om han oftast sover där själv blir han lite mer tveksam. Tillslut avslöjar han också något som får Laila att gå igång.

– Jag invigde ju faktiskt min lägenhet med att sova med mamma. Men det var inte planerat, säger han.

Han berättar att han hade tagit med henne till en restaurang som en mors dag-present, och att han efter det tänkte att hon lika gärna kunde följa med till honom.

– Klockan var ju tre på natten så jag tänkte att ”ska du inte bara sova här?” Varför ska mamma behöva åka till Lidingö klockan tre på natten?, förklarar han.

Men Laila köper det inte riktigt.

– Herregud. Du får ju släppa tutten och navelsträngen nu, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos hemliga budskap i Så mycket bättre

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso avslöjar sanningen bakom sin längd

FOTO: TT