Laila Bagges återförening med sonen – efter obehagliga händelsen

Laila Bagge & Liam

Under julen åkte Laila Bagges son Liam Pitts till Usa för att hälsa på sin pappa.
Idag är sonen hemma, men på väg hem till Sverige hände det en grej som gjorde Laila orolig.
Nu berättar radiprofilen om den obehagliga händelsen.

Tillsammans med den amerikanska musikern Mason Pitts har Laila Bagge sonen Liam Pitts. De har idag en bra relation och ses när han är på besök i Sverige, men då Mason bor i Usa träffar varken Laila eller Liam honom särskilt ofta. Därför var det extra viktigt för Liam att ta chansen att åka och hälsa på sin pappa över jul, då han inte visste när han annars skulle kunna träffa honom. På Lailas blogg skrev hon om sonens resa, och förklarade för sina läsare varför hon ansåg att Liams resa var nödvändig trots den pågående pandemin.

”Han längtade så mycket efter sin pappa och även sin farmor som det var ännu längre sedan han träffade. Så resan blev av och den var väldigt viktigt för honom. Så nödvändig, absolut på så många plan”, skrev hon.

Sonen landade tillsist i Usa och fick en fantastisk jul tillsammans med sin pappa, farmor och kusiner. Men på vägen hem hände en sak som gjorde Laila väldigt orolig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lailas återföreningen med sonen Liam

Det var under torsdagen som Laila skrev och berättade att hon äntligen fått hem den äldsta sonen igen.

”Nu är min stora son äntligen hemma igen!”, skriver hon innan hon fortsätter med att berätta om resan:

LÄS OCKSÅ: Hårda kritiken mot Charlotte Perrelli – efter Stjärnorna på slottet

”Sista dagarna var han med sina kusiner igen. Är så glad att han har sina kusiner Bladen och Cooper. Liam är lite mitt emellan dem i ålder och de är en så mysig liten trio. De har alltid trivts så bra ihop och är så nära vänner.”

Berättar om obehagliga händelsen

Men trots att Liam kom hem välbehållen hände det en grej under resan som fick Lailas hjärta att slå några extra slag. Sonen mellanlandade nämligen i Washington samma dag som Trump-anhängare började storma Kapitolium, och det därmed blev kaos i staden.

”Nu var det ju inte oroligheter på flygplatsen men det kändes faktiskt lite obehagligt att veta att Liam mellanlandade och var i samma stad samtidigt som folk protesterade och sedan även stormade kongressen”, skriver hon.

Hon fortsätter:

”Men bytet gick bra och sen kom han hem precis som han skulle. Nu ska vi bara försöka hjälpa Liam att vända tillbaka på dygnet igen innan skolan börjar. Även om det är hemundervisning så måste man ha rätt dygnsrytm. Nu kan jag slappna av igen då jag vet att han är hemma.”

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens nya jobb i NRJ Morgon – blir Laila Bagges konkurrent

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges relationen till Benjamin Ingrosso efter Niclas Wahlgren